Telefonul pentru business: avantaje și beneficii, dacă ai o mică afacere

Publicat pe

Hobby-urile transformate în mici afaceri sunt din ce în ce mai întâlnite. Acestea îți oferă posibilitatea să lucrezi freelance și să-ți transformi pasiunile în ceva concret. Pentru a putea gestiona afacerea și activitatea din fiecare zi, un telefon și un număr de telefon separat pentru business sunt recomandate. În special în perioada în care vrei să-ți faci numele cunoscut și să stabilești o bază de clienți cât mai bogată, va trebui să ai o imagine cât mai puternică. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii de care te vei bucura, în acest fel:

Gestionarea datelor importante și a informațiilor

Un telefon pentru business, mai bine zis, un smartphone, te va ajuta să gestionezi toate informațiile primite de la clienți și să menții contactul cu aceștia. Cu ajutorul unui smartphone avansat, poți instala aplicații speciale pentru organizarea timpului, a datelor, a meetingurilor și multe altele. De asemenea, ai la dispoziție avantajul unei conexiuni rapide la aplicațiile de social media și de design pentru paginile tale, precum și o navigare rapidă între toate acestea. Alege un iPhone 13, pentru a avea totul cât mai la îndemână și pentru a-ți putea desfășura activitatea eficient.

Crearea unei imagini profesioniste

La început de drum, fiecare afacere trebuie să se facă remarcată prin calitatea serviciilor, seriozitate și implicare față de nevoile clienților. Vei avea mereu obligația de a comunica, iar dacă vrei să construiești legături puternice cu clienții, furnizorii sau partenerii, ai nevoie de o imagine cât mai profesionistă. Un al doilea telefon te va ajuta să demonstrezi că ești disponibilă în timpul programului de lucru și că îți concentrezi atenția pe obligații. Numărul tău de telefon trebuie să apară pe cartea de vizită și pe toate materialele promoționale pe care le creezi, atât fizice, cât și digitale. Inclusiv expunerea în spațiul public implică nevoia unui număr de telefon separat de cel personal, pentru a nu-ți compromite intimitatea.

Separarea vieții personale de cea profesională

Când activezi independent și te dedici pasiunii tale de a crește afacerea, poate deveni din ce în ce mai greu să separi viața personală de cea profesională. Este esențial să-ți iei toate măsurile necesare, iar un al doilea telefon și un număr diferit fac parte din topul celor mai importante dintre acestea. Disponibilitatea trebuie limitată pentru perioada programului de muncă, în funcție de orele în care îți desfășori activitatea. Mai apoi, telefonul poate fi setat pe modul avion sau pe cel de Do not disturb, pentru a nu mai primi apeluri. Clienții care te contactează în afara orelor de program pot lăsa mesaje vocale, pe care le vei asculta a doua zi, când poți intra din nou în contact cu ei. Viața privată îți oferă posibilitatea de a te deconecta de la ritmul obișnuit și de a te relaxa, așa că pune cât mai mult preț pe timpul tău liber, chiar dacă iubești ceea ce faci, când lucrezi.

Telefonul pentru business te ajută să-ți dezvolți atitudinea de antreprenor și să setezi limite importante pentru sănătatea ta. Fă alegerile potrivite și vei avea doar de câștigat, în timp ce afacerea ta crește văzând cu ochii!

Sursa foto: Pexels.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter