Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Nimic nu ne face...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a avut prima reacție publică după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. La scurtă vreme după ce s-a aflat de anunțul soțului ei, sexy impresara a avut și ea ceva de spus. În ciuda declarațiilor lui, ea a transmis că familia ei este mai puternică acum ca niciodată și că nimic nu i-ar face pe ea și pe copiii lor să-l iubească mai puțin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Dacă el anunța astfel că relația dintre ei a ajuns la final, de cealaltă parte, sexy impresara susține că, de fapt, relația lor ar fi mai puternică în prezent ca niciodată.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Nimic nu ne face...'Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Nimic nu ne face...'

În urmă cu câteva ore, Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț ce a cutremurat toată lumea mondenă din România. După mai bine de un deceniu, căsnicia dintre el și Anamaria Prodan ar fi ajuns la final. Chiar el a declarat că a depus deja actele de divorț, după 15 ani de relație cu faimoasa impresară.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia'

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„E vorba despre copiii mei'

Citește și: Ce mesaje a primit Andreea Marin de la mama ei, după ce s-a stins din viață:„Atâta vreme cât sunt eu aici, nu se va întâmpla nimic'

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu.A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

La scurt timp după declarațiile uluitoare ale lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a transmis și ea un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Sexy impresara a postat o imagine cu membrii familiei, fotografia avându-l în centru pe celebrul impresar. În ciuda spuselor lui, ea a mărturisit că ei se află „mereu la înălțime'.

Anamaria Prodan a spus despre Laurențiu Reghecampf că e tatăl copiilor ei și că pentru ei este soarele lor cât timp trăiesc pe acest pământ. Totodată, ea a precizat că antrenorul este eroul băiatului lor, Reghe Jr.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii sau explicații nu există, pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!', a scris Anamaria Prodan pe instagram.

În plus, Anamaria Prodan a transmis că nimic pe lumea asta nu i-ar face pe ea și pe copiii lor să-l iubească mai puțin pe Laurențiu Reghecampf. Din contră, ea a spus că-l iubesc și mai mult.

„Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Prostiile presei gen „lovitură pentru Anamaria Prodan' sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!', a continuat impresara.

Mesajul postat de sexy impresară pe Instagram

În încheierea mesajului, Anamaria Prodan a susținut cu tărie că familia ei este mai puternică acum ca niciodată. Cât despre Laurențiu Reghecampf, ea a transmis că este cel mai „puternic tată de pe mapamond' pentru copiii lui.

„Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia mea Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond', a conchis Anamaria Prodan pe rețeaua socială.

Laurențiu Reghecampf: „Nu sunt o persoană conflictuală'

După speculațiile apărute în ultima perioadă în presă, Laurențiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorț. Antrenorul a dat astfel de înțeles că relația dintre el și Anamaria Prodan a ajuns la capăt, după 15 ani de relație. A ținut însă să precizeze că el nu e o fire conflictuală și că nu poartă niciun „război' cu nimeni.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional', a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter