Ce dietă ține Cătălin Botezatu. A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone

Publicat pe

Ce dietă ține Cătălin Botezatu. Designerul Cătălin Botezatu a hotărât, după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate care putea avea urmări grave, să adopte un stil de viață sănătos. Se pare că cea care l-a ajutat să își aleagă cu grijă alimentele pe care le manâncă, este Angie Kassabie, celebra nutriționistă a vedetelor de la Hollywood.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu și Angie Kassabie s-au cunoscut de curând, la concursul 'Mister Bulgaria', desfășurat recent la Varna, unde au fost colegi la masa juraților. Cei doi, se pare că, s-au împrietenit instant.

„A legat o prietenie atât cu Angie, alături de care a jurizat concursul de frumusețe, cât și cu soțul acesteia, amfitrionul evenimentului, care a prezentat show-ul într-o ținută elegantă, marca Bote', au declarat surse din anturajul lui Cătălin Botezatu, pentru Playtech.ro

Dieta personalizată a Cătălin Botezatu. La ce alimente trebuie să renunțe

Imediat după ce a cunoscut-o pe Angie Kassabie, Cătălin Botezatu este decis să respecte cu strictețe sfaturile medicului, care a mai ajutat în cariera ei personalități printre care se numără Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Robert De Niro și John Travolta

În primul rând, de acum la masă, va trebui să se concentreze pe ce are în farfurie, căci doar așa va mânca mai puțin:

„Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon.

Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar', a mai declarat sursele amintite mai sus.

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad:'M-am îndrăgostit de ea la prima vedere'

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole:'Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam'

Citește și: Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Ultimul mesaj al lui Ivan Patzaichin de pe patul de spital

Probleme de sănătate ale lui Cătălin Botezatu

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!’ se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate, reușind să câștige inclusiv lupta împotriva cancerului. La începutul anului trecut, designerul susținea că a fost la un pas de moarte, după ce i s-a descoperit o tumoră la colon.

A fost operat de nu mai puțin de patru ori și a fost nevoit să facă inclusiv chimioterapie. ‘Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea’, preciza Cătălin Botezatu la acel moment.

A slăbit 12 kg după operația la colon

Cătălin Botezatu are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter