Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte: „Dacă nu eram vaccinat...”

Publicat pe

Dragoş Pătraru, realizatorul Starea Nației, de la Prima TV, are COVID-19. Anunțul a fost făcut de către producătorii emisiunii, pe Facebook, pe un ton umoristic. Cât timp va lipsi, jurnalistul va fi înlocuit de Ștefania Cîrcu, colega acestuia care a mai prezentat Starea Nației singură, în iulie, timp de o lună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult decât atât, producătorii de la Starea Nației au precizat că podcasturile lui Dragoș Pătraru, care are COVID-19, sunt anulate timp de o săptămână.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților.

În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!', este postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii „Starea nației”. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Citește și: Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia!

Dragoș Pătraru are COVID-19. Primele lui declarații

Într-un comentariu la această postare, Dragoș Pătraru, care are COVID-19, spune, în stilu-i caracteristic, că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat!

Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!', a scris jurnalistul.

Dragoș Pătraru s-a însurat la 22 de ani

Dragoș Pătraru este discret atunci când vine vorba despre familia sa, cei doi copii ai săi fiind uneori persiflați de colegii lor de școală din cauza tatălui lor celebru…

Puțină lume știe, așadar, că Dragoș Pătraru (42) s-a căsătorit la doar 22 de ani cu Monica, cea pe care o numește „dragostea mea' și alături de care formează o familie frumoasă de 20 de ani.

Familie care acum 17 ani s-a mărit pentru prima oară, când a venit pe lume Andreea (17), acum elevă în clasa a XI și copil eminent. Cinci ani mai târziu, s-a născut și cel de-al doilea copil al cuplului, Robert (12), elev în clasa a VI-a și un sportiv extrem de talentat.

Familia lor este foarte unită, după cum se poate vedea și din fotografiile în care cei patru apar împreună.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter