Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul: "Fără medicamente..."

Publicat pe

Cum se simte Deea Codrea după ce a născut în apă. Fosta concurentă „Bravo, ai stil!' și iubitul ei au devenit părinți în urmă cu doar câteva ore. Aceasta a ales să își aducă pe lume copilul fără anestezie sau medicamentație, prin naștere naturală, în apă. Procedura aleasă de Deea Codrea este una benefică pentru viitoarele mămici deoarece diminuează considerabil contracțiile nașterii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deea Codrea și iubitul ei, Andrei, sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia au așteptat 9 luni să își strângă copilul în brațe, iar acum momentul s-a îndeplinit. Deși inițial se așteptau ca noul membru al familiei să fie o fetiță, ulterior au aflat că vor avea băiat. Cei doi s-au bucurat enorm de vestea primită și au ales un nume cu totul special!

Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul: "Fără medicamente..."Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul: "Fără medicamente..."

Frumoasa vedetă de la Kanal D a ales o procedură la care multă lume apelează: cea de a naște în apă. Aceasta a declarat că a fost extrem de mulțumită de întreaga experiență, deși travaliul a durat 4 ore.

Citește și: Deea Codrea, probleme serioase înainte de naștere:”Dureri cu plânsete”

Citește și: Deea Codrea de la Bravo, ai Stil!a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: De ce nu are Cosmina Păsărin iubit:„Am simțit atracție puternică, dar…'

Citește și: Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia!Ce sumă cere fostul jucător de tenis

Cum se simte Deea Codrea după ce a născut în apă

Deea Codrea poate fi numită una dintre cele mai curajoase mămici din showbiz. Aceasta nu doar că a ales să nască natural, în apă, ci nu a apelat la niciun fel de medicamentație sau anestezie. Ba mai mult, ea a recunoscut că a adus pe lume un copil perfect sănătos, de 3 kilograme și 850 de grame.

„Am avut un travaliu lung, spun cei de lângă mine, și destul de greu, spun brațele și picioarele și tot corpul meu, dar jur că se întâmplă ceva și uiți tot când îl ții în brațe, așa că aș putea să spun că am avut cel mai frumos travaliu, până la urmă nimic nu vine ușor…Am născut natural, în apă, fără pic de medicamentație sau anestezie…s-a născut în apă și fără să am vreo ruptură de perineu.', a spus Deea pe Instagram.

Cum îl cheamă pe fiul ei

Deși inițial s-a gândit că va avea fată și a propus numele Tokyo, ulterior Deea Codrea a aflat că va fi mamă de băiat. Aceasta a ales un nume cu totul inedit pentru băiatul său, și anume, Iian. Aceasta a mărturisit că are alături de ea cel mai bun iubit, dar și cel mai minunat copil.

„Suntem bine. Iian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume.', a mai spus ea.

Deea Codrea: „Iian are cel mai frumos plâns din Univers'

Deea Codrea este extrem de fericită deoarece și-a strâns, în sfârșit, copilul în brațe. Aceasta, împreună cu iubitul ei, se bucură de fiecare clipă de când au devenit părinți. Deea a povestit că totul este atât de frumos, încât parcă și plânsul copilului său sună bine.

„Iian are cel mai frumos plâns din Univers', a mai adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter