Deea Codrea, probleme serioase înainte de naștere: "Dureri cu plânsete"

Publicat pe

Deea Codrea a lipsit o vreme de pe Instagram și fanii s-au îngrijorat, mai ales că influencerița este pe ultima sută de metri cu sarcina. Deea mai are puțin și naște, iar motivul pentru care nu a mai fost activă pe rețelele de socializare au fost durerile groaznice în zona spatelui pe care le-a avut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deea Codrea a revenit pe Instagram și le-a făcut mai multe dezvăluiri urmăritorilor ei. Ea a anunțat că a avut niște dureri cumplite, moment în care a crezut că o să intre în travaliu.

Deea Codrea, probleme serioase înainte de naștere: "Dureri cu plânsete"Deea Codrea, probleme serioase înainte de naștere: "Dureri cu plânsete"

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele, sunteți minunați. Nu am fost așa activă pentru că am avut trei zile super grele. Am avut o problemă groaznică cu nervul sciatic, bebe aparent apăsa pe el.

Îmi crea aceste probleme de mobiliate și nu puteam să stau în picioare pe loc. Asta însemna că nu puteam sta în fața oglinzii sau să îmi fac duș fără să ridic un picior undeva în aer sau să îl sprijin.

N-aveam nicio problemă să urc scări sau să merg. Din weekend am observat că nu puteam să urc scările, m-am pus în fund, în mijlocul scărilor.

Dureri groaznice, am crezut că în momentul ăla nu mi se instalează travaliul atunci nu știu când se mai instalează. Dureri cu plânsete, criză de durere, ceva atât de rău eu nu am mai avut până acum. Au trecut, Slavă Domnului!', a povestit Deea Codrea, la Instastory.\

Citește și: Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă:„Am stat la aparate. A fost greu!’

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…’. Cum a reacționat

Citește și: Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani.A strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Zurich

Cum a scăpat Deea Codrea de dureri, cel puțin momentan

Deea Codrea a mai spus că a apelat la ajutorul unui specialist pentru durerile pe care le simțea. În momentul de față, ea se simte mai bine și le mulțumește tuturor celor care i-au dat mesaje în aceste zile.

„Am fost la un osteopat aici în Constanța, mi-a făcut câteva exerciții, masaje. Când am plecat de acolo și am urcat în mașină am izbucnit în plâns.

Mă simțeam anesteziată, că nu exist, doarte ciudată senzația. Aseară când am mers să îmi fac rutina de seară, mi-am dat seama că nu mai trebuie să îmi pun piciorul pe chiuvetă. Mă simt mai bine, mai funcțională. Îmi făceam duș așezată pe minge. Abia puteam să mă schimb, efectiv groaznic.

Trebuia tot timpul să depind de Andrei. Nu știu ce m-aș fi făcut fără el. Nu știu cum a reușit să îmi înțeleagă toate stările. Nu am nicio problemă în a aștepta în travaliu.

În momentul în care ai o durere de genul ăsta nu te mai gândești la nimic. Intri într-o stare de supraviețuire. Astăzi mă simt mai bine și abia aștept să ieșim și să ne bucurăm de oraș, de vreme', a mai spus Deea Codrea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter