De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express: „Îmi arăți tu mie...”

Publicat pe

Cuza și Emi și-au aruncat cuvinte grele la Asia Express. Cei doi membrii ai trupei Noaptea Târziu și-au aruncat cuvinte grele unul altuia chiar înainte de a porni în cursă! Aceștia s-au certat atât de rău încât au fost la un pas de a renunța la echipă și de-a porni fiecare pe propriul drum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emi și Cuza formează una dintre cele mai puternice echipe din cadrul competiției Asia Express. Cei doi se cunosc încă din copilărie și înainte să fie de colegi de trupă, au fost foarte buni prieteni. Chiar dacă amiciția durează deja de câțiva ani, și în cazul lor există conflicte. Cel mai recent a fost în cadrul competiției de la Antena1, unde amândoi și-au aruncat cuvinte grele.

De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express: „Îmi arăți tu mie...'De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express: „Îmi arăți tu mie...'

Se pare că prietenia lor a fost pusă la încercare în timpul competiției Asia Express. Aceștia au cedat și au fost la un pas de a renunța la echipă! Cearta lor a pornit dintr-un motiv destul de banal, însă s-a aprins imediat.

Citește și: Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express:”Mirosea a hoit!”

Citește și: Emi și Cuza, despre Asia Express 4:”Cam totul aici e o criză!”

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie:„Nu ni se pare nimic neobișnuit'

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Emi și Cuza și-au aruncat cuvinte grele la Asia Express

Emi și Cuza au fost la un pas de a spune la revedere echipei și de a porni pe drumuri separate. Chiar de la prima oră a dimineții, Emi a vrut să îi arate un „truc' în materie de băut apă, lucru care l-a enervat teribil pe coechipierul său. De aici lucrurile au scăpat de sub control și a pornit o adevărată ceartă.

„De ce îmi arăți mie chestiile astea, ca să mă ții pe loc, în loc să stau la stradă?! Îmi arăți tu mie cum bei tu apă? Ai 30 de ani! Ești nebun la cap? Ca idee, mereu ești lent pe fazele astea', a răbufnit Cuza, supărat pe colegul său.

„Dacă mă iei așa de la prima oră, o să jucăm într-unul', a fost replica acidă a lui Emi.

Cuza nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit un răspuns coechipierului său. Acela a fost momentul în care telespectatorii au crezut că cei doi vor merge pe drumuri separate în misiune.

„Da, stai după mine și mă duc eu mai departe', i-a zis Cuza, convins că ar putea termina competiția fără ajutorul colegului său.

„Nu stau după tine, tu stai după mine', a fost replica lui Emi, care și-a ieșit din minți.

„Ne-am certat pe nimic'

La scurt timp după ceartă, cei doi au realizat că nu a existat niciun motiv real pentru vorbele pe care și le-au aruncat. Probabil tensiunea, stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar din acest motiv reacțiile lor au fost exagerate.

„Ne-am certat pe nimic, clar! Ideea e că eu dimineața am super multă energie și Emi e fix invers. Emi dimineața nu are energie. Mai sunt și momente în care se strică o prietenie de 15 ani într-o relație defectuoasă de 2 luni. Ce ne facem? Mai bine nu!', a zis Cuza ulterior.

Cei doi au găsit destul de repede mașină, pornind către o nouă misiune. Muzica pusă de șofer a calmat imediat spiritele, iar Emi și Cuza au îngropat securea războiului ce tocmai se declanșase.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter