Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express: "Mirosea a hoit!"

Publicat pe

Emi și Cuza, aventură mirositoare la Asia Express! După cum este bine cunoscut, autostopul reprezintă cel mai important factor în misiunile Asia Express. Astfel, cei doi concurenți au fost extrem de fericiți când o mașină frigorifică a oprit pentru a-i duce la destinație. Zâmbetul le-a dispărut repede atunci când au simțit mirosul cumplit din dubă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cei mai importanți factori în misiunile Asia Express este reprezentat de transport. Autostopul poate fi considerat de către concurenți cel mai dificil moment din toată competiția deoarece nu ține de ei, ci de dorința oamenilor de a-i ajuta. Emi și Cuza au trecut prin momente cumplite din cauza mirosului existent într-o mașină frigorifică.

Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express: "Mirosea a hoit!"Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express: "Mirosea a hoit!"

Cei doi au fost extrem de fericiți când duba a oprit pentru a-i duce la destinație, însă nu s-au așteptat nicio secundă ca mirosul din ea să fie insuportabil. Potrivit celor doi, era dificil și să respiri.

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express:„Să mă pupe pe gât…'

Citește și: Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații:„El are pe altcineva…'

Citește și: Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani.Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua ei

Citește și: Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie.Primele imagini cu inelul de logodnă

Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express

După ce au așteptat preț de câteva minute pentru ca cineva să îi ducă la destinație, Emi și Cuza au avut norocul de a fi transporați de o dubă. Deși la început păreau încântați de mașină, acestora le-a dispărut zâmbetul când au simțit mirosul insuportabil de carne putredă.

Condițiile din mașină erau bombă. O mașină frigorifică care transporta carne, bine că se oprise ventilatorul, nu era frig. Mirosea a hoit. Beznă totală, niciun pic de geam. Dacă ne duceau în altă parte, n-aveam de unde să știm. Noi am mers pe încredere.', au declarat Emi și Cuza la Antena 1.

Cei doi fac parte din trupa „Noaptea Târziu'

Emi și Cuza au devenit cunoscuți de publicul larg în momentul în care au inființat trupa Noaptea Târziu. Cei doi și Cucu au lansat parodii după piese foarte cunoscute, iar în acest fel au atras imediat atenția oamenilor.

Acum, Cuza și Emi concurează pentru câștigarea competiției „Asia Express' și nu se lasă descurajați de factorii exteriori. Au decis să spună DA tuturor provocărilor, iar din acest motiv au atras imediat simpatia publicului.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter