Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani. Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua ei

Publicat pe

Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu. Actrița împlinit vineri 25 de ani. Vedeta și-a petrecut aniversarea alături de familie și de cei dragi pe platoul de filmare. Se pare că, aniversarea nu a putut să treacă neobservată de bărbatul care i-a fost alături mai mulți ani la rând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu. În luna februarie a acestui an, după nouă ani de iubire, cele două vedete au anunțat că s-au despărțit.

Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani. Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua eiCristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani. Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua ei

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis actrița la vremea respectivă. Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu.

Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu. Fanii s-au emoționat

Deși a suferit foarte mult după ce s-a despărțit, actorul nu a lăsat ca o zi de importantă din viața fostei sale iubite. Așa că, Vlad Gherman i-a transmis un mesaj emoționat de ziua ei.

Concret, Vlad a distribuit o fotografie cu ei doi, urându-i „La mulți ani', lucru care i-a mirat pe fanii care credeau că între cei doi iubiți mai există doar o relație profesională.

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări

Citește și: Poveste de dragoste ca-n filme între Gabriela Szabo și soțul ei

Citește și: Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună din nou

Deși s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad German sunt în continuare parteneri în carieră. Cei doi joacă în serialul Adela, de la Antena 1.

„Personajele noastre nu se prea intersectează. Dar o să vedeți că o să avem secvențe împreună. Am și făcut o glumă împreună la un moment dat.

Mult după ce ne-am despărțit, Livia și Călin au avut prima secvență împreună, un dialog și ni se părea interesant că lucrăm de atâtea luni la proiectul asta și ei încă nu s-au întâlnit în poveste', a spus actrița pentru Click.

Totodată, ea și Vlad Gherman, fostul ei iubit, încă fac emisiunea CoolTour de la HappyChannel.

„Da, în continuare facem emisiunea, lucrăm împreună, am rămas prieteni, filmăm împreună. Puteți urmări emisiunea de luni până vineri, de la 17.30, pe Happy Channel și ne vedeți și în serialul „Adela', a mai spus Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt prieteni

După ce s-a asigurat că fostul ei partener știe că iubește pe cineva, Cristina Ciobănașu și-a asumat relația, a început să se afișeze cu Alexandru Mureșan și pe rețelele de socializare, chiar dacă știa că lumea showbiz-ului românesc va exploda, așa cum chiar Vlad Gherman a mărturisit.

Totodată, Vlad Gherman mărturisește că relația dintre el și Cristina a ajuns acum la un alt nivel de comunicare, iar acest lucru îl face fericit.

„Uite că am ajuns aici, într-un punct în care putem să comunicăm și putem să fim doar prieteni. Că v-ați fi dorit să ne împăcăm, cel mai sănătos este să mergi înainte.

Ți se pot întâmpla atâtea lucruri frumoase, care s-ar putea să nu ți se întâmple dacă rămâneai în continuare în relația respectivă’, a mai povestit Vlad Gherman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter