Irina Nicolae, ex-ASIA, și Marius Vizer au împlinit 6 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Publicat pe

În urmă cu șase ani, Irina Nicolae și Marius Vizer pășeau în fața ofițerului de stare civilă și speneau cel mai sincer DA din viața lor. Au trecut prin momente extrem de frumoase, iar astăzi cei doi îndrăgostiți celebrează șase ani de la nuntă. Iată cum au decis să petreacă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Evenimentul mult așteptat a avut loc la Budapesta și a fost cât se poate de privat. Abia după căsătorie, fosta solistă de la Asia a postat câteva fotografii de la nuntă și a dat și primele declarații.

Irina Nicolae, ex-ASIA, și Marius Vizer au împlinit 6 ani de căsnicie. Cum au sărbătoritIrina Nicolae, ex-ASIA, și Marius Vizer au împlinit 6 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Au trecut mai bine de șase ani de la fericitul eveniment, iar Irina Nicolae și Marius Vizer au decis să sărbătorească pe cinste. Au plecat într-o locație impresionantă și s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună.

Citește și: Irina Nicolae, ex ASIA, a născut!Ce nume va purta bebeluşul

Citește și: Irina Nicolae, siluetă de invidiat la 41 de ani.Dieta cu care a slăbit 25 de kilograme, după naștere

Citește și: De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea:„Copilul ar avea…’

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:Am rămas repetent de 3 ori

Șase ani de la nunta Irinei Nicolae cu Marius Vizer

În 2015, pe contul său de socializare, Irina Nicolae făcea primele declarații despre nunta cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. În data de 2 octombrie, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-o catedrală din Moscova, iar pe 4 octombrie a avut loc cununia religioasă, la o biserică din Budapesta.

„A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie, la biserica românească din Budapesta. A fost aşa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii…', a scris, la vremea respectivă, Irina Nicolae pe Instagram.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii curioșilor, însă artista a decis să facă publică o imagine emoționantă, dar și a scris faptul că este motiv de sărbătoare, întrucât sărbătorește șase ani de căsătorie.

„Îndrăgostită de viața mea! Aniversare frumoasă! Iubire! Frumusețe! Marea', a notat ea.

Ba chiar mai mult, aceasta se afla alături de familie ei într-o locație deosebită. A postat câteva fotografii cu locul în care se afla, dar și cu o masă încărcată cu flori și bunătățuri, semn că au sărbătorit pe cinste cei șase ani de căsnicie.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter