Manuela Hărăbor, infectată cu COVID-19, de un coleg vaccinat: „Până în ziua de azi, DSP-ul nu m-a sunat”

Publicat pe

Manuela Hărăbor, infectată cu COVID-19, de un coleg vaccinat. Celebra actriță a povestit în mediul online experiența prin care trece. Aceasta a dezvăluit că a fost infectată cu COVID-19 de către un coleg. Bărbatul era vaccinat împotriva virusului, însă nu s-a testat înainte de a ajunge la spectacol. Manuela Hărăbor a tras un semnal de alarmă din cauza modului în care autoritățile tratează această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Manuela Hărăbor este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a atras simpatia publicului atât datorită talentului său actoricesc, cât și datorită personalității sale puternice. De această dată, vedeta a trecut printr-o situație nefericită deoarece a fost infectată cu COVID-19 chiar în timpul unui spectacol. Aceasta a povestit în detaliu întreaga experiență și a tras un semnal de alarmă pentru autorități.

Vedeta nu doar că a povestit cu lux de amănunte experiența prin care trece, ci a tras un semnal de alarmă. Aceasta a mărturisit că nu a fost contactată de Direcția de Sănătate Publică și că acest lucru este unul îngrijorător.

Citește și: Cum arată Manuela Hărăbor la 53 de ani și cum și-a sărbătorit ziua de naștere:”Mă simt fără vârstă”

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism:”Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul:„Fără medicamente…'

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte:„Dacă nu eram vaccinat…'

Manuela Hărăbor, infectată cu COVID-19 de un coleg vaccinat

Manuela Hărăbor a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a povestit cum a reușit să se infecteze în timpul unui spectacol, dar și care este starea sa de sănătate actuală. Din fericire, aceasta are o formă ușoară a bolii, iar sistemul său imunitar este foarte puternic.

„Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare.', a spus ea.

„Nu m-a sunat nimeni'

Actrița nu doar că a povestit experiența prin care a trecut, însă a și subliniat faptul că Direcția de Sănătate Publică nu a contactat-o pe perioada izolării. Acest lucru i s-a părut ciudat și a hotărât să tragă public un semnal de alarmă referitor la situația actuală din România.

 „(…) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura.(…) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie', a fost mesajul transmis de actriță.

Manuela Hărăbor trage un semnal de alarmă

Manuela Hărăbor blamează modul în care autoritățile gestionează criza pandemică. Aceasta a povestit o experiență prin care a trecut o cunoștință de-ale ei. Actrița a menționat faptul că mama unui copil de 12 ani a apelat la autorități pentru cel mic, fiind infectat cu COVID-19, însă acestea au ajuns abia după cinci zile.

'(…) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI', a mai spus actrița.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter