Cum arată Manuela Hărăbor la 53 de ani și cum și-a sărbătorit ziua de naștere: "Mă simt fără vârstă"

Publicat pe

Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani, dar pare să fi câștigat pariul cu timpul… Actrița e la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în „Pădureanca”, deși viața nu a fost mereu blândă cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Manuela Hărăbor a împlinit recent 53 de ani și și-a aniversat ziua de naștere alături de fiul ei Andrei, de părinți, de sora ei și câțiva apropiați. Actrița din Pădureanca, în pofida încercărilor la care a supus-o viața, arată senzațional, nimic de pe chipul ei cald și luminos netrădând drama prin care trece încă de la nașterea fiului ei.

Cum arată Manuela Hărăbor la 53 de ani și cum și-a sărbătorit ziua de naștere: "Mă simt fără vârstă"Cum arată Manuela Hărăbor la 53 de ani și cum și-a sărbătorit ziua de naștere: "Mă simt fără vârstă"

Manuela Hărăbor, aniversare în familie

În 49 de ani de actorie, Manuela Harăbor a jucat zeci de roluri, însă cu siguranță cel mai dificil, dar și cel mai frumos este rolul pe care i l-a rezervat divinitatea, cel al propriei vieți. Manuela Hărăbor a debutat în cinematografie la vârsta de 4 ani, odată cu rolul din Veronica, iar de atunci nu a mai părăsit scena… La 19 ani, actrița a făcut un rol memorabil în Pădureanca, alături de regretatul Adrian Pintea, iar apoi au urmat alte roluri memorabile, printre care Secretul lui Nemesis, Martori dispăruţi, Mircea sau Secretul armei secrete (1988).

Pe 2 aprilie, Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani și a sărbătorit alături de familie, cu tort și cu șampanie.

„O cifră care îmi place! Alături de cei care contează cel mai mult în viața mea, mă simt fără vârstă! Vă iubesc din tot sufletul!”, a scris actrița pe Facebook.

Fericirea de pe chipul ei i se datorează, în mare parte, lui Andrei, fiul ei în vârstă de 30 de ani, diagnosticat cu autism. Ca o ironie a sorții, Manuela Hărăbor este născută chiar de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului…

Citește și: A debutat în „Veronica” la 4 ani. La 52 de ani, Manuela Hărăbor spune totul despre filmul care i-a schimbat viața, încă din copilărie: „Nu am luat rolul principal din cauza încăpățânării mele!”

Citește și: Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion”. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Titi Aur este internat cu COVID-19: „Nu pot respira fără mască de oxigen, am ambii plămâni afectați”

„Andrei e o lecție de viață”

Cel mai important bărbat din viața Manuelei Hărăbor este fiul său Andrei, care, la 30 de ani, are o drăgălășenie și o inocență pe care bărbații de vârsta lui le-au pierdut de mult, iar tocmai asta îl face adorabil. Actrița e mamă singură și a dus o luptă imensă pentru copilul ei, dar îi este recunoscătoare divinității pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a adus andrei în viața ei.

„Andrei m-a transformat în femeia care sunt acum. Am învățat enorm de la el. Nu am cunoscut iubirea până în momentul venirii lui pe lume. Sau, mai exact, până în momentul în care am înțeles că Andrei e altfel decât ceilalți copii. Credeam că știu să iubesc și mai ales că știu să dăruiesc iubire. Dar Dumnezeu mi-a cunoscut măsura și neputința și mi-a dat o scară pe care să urc. Nimic din ce am reușit să-l învăț nu se compară cu ceea ce mă învață Andrei în fiecare zi. Să iubesc necondiționat. Nepătimaș. În Duh. Să iert din tot sufletul până la uitarea a ceea ce m-a supărat sau rănit.

Andrei e o lecție de viață în fiecare clipă a existenței lui, o lecție pe care de foarte multe ori refuz să o învăț, căutându-mi mereu tot felul de scuze. Dar vine el, cu albastrul privirii lui în care se oglindește tot cerul, cu zâmbetul lui mare cât soarele la răsărit și îmi pune o oglindă în dreptul sufletului. Și mă oprește din alunecarea spre întuneric. Și atunci o iau de la capăt, ca un copil care învață să meargă și să vorbească pentru întâia oară. El e învățătorul, iar eu, elevul”.

Am învățat de la el că fiecare om e important

Manuela era studentă în anul trei la Actorie și divorțată în momentul în care fiul ei a venit pe lume, și mărturisește că Andrei a fost dintotdeauna o binecuvântare pentru ea.

„Am învățat de la el că fiecare om e important, indiferent cum îți intră în viață și ce efect are asupra ta. Andrei se bucură de fiecare nouă întâlnire ca și când ar fi cea mai importantă din viața lui. Nimeni nu îi este indiferent, pe toti îi iubește cu aceeași măsură. O îmbrățișare sau o strângere de mână este cel mai de preț dar.

Și dacă nu suferă atunci când unii oameni pur și simplu dispar din viața lui, voit sau nu, este pentru că el cunoaște cumva esența iertării. Când iubești, iertarea devine pleonastică. Văd asta în ochii lui atunci când îi pomenește. Sunt convinsă că îi ține minte pe toți și că îi păstrează ca pe niște odoare scumpe în multele lăcașuri ale sufletului său. Și mai știu cu siguranță că, la Judecată, când Maica Domnului îl va lua în brațe, Andrei îi va pomeni pe fiecare dintre ei după numele lor”, a mărturisit actrița, într-un interviu emoționant pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter