Drama lui Sharon Stone: "Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!"

Publicat pe

Sharon Stone a făcut mărturisiri dureroase în cartea sa autobiografică. Actrița și-a deschis sufletul și a rememorat, printre altele, probabil cel mai traumatizant episod al vieții sale… Cel în care a decis să facă avort după ce a rămas însărcinată cu primul iubit.

Sharon Stone și-a deschis sufletul în cartea ei autobiografică The Beauty of Living Twice, actrița povestind despre avortul pe care l-a făcut la doar 18 ani, când a rămas însărcinată cu primul ei iubit. Această decizie avea însă, din păcate, să-i marcheze viața pentru totdeauna.

Drama lui Sharon Stone: "Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!"Drama lui Sharon Stone: "Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!"

Sharon Stone, avort la 18 ani

Sharon Stone a povestit în biografia sa că avea doar 18 ani când a făcut avort. Actrița locuia în Pennsylvania la vremea aceea și avea o relație stabilă. Dat fiind că nu primise prea multe sfaturi în materie de sex, Sharon a rămas însărcinată. Evident, dat fiind că era încă elevă, a decis să nu păstreze copilul.

Ea și prietenul ei de atunci au mers la o clinică din Ohio, unde Sharon a avortat. După aceea însă, ceva nu a mers bine și Sharon s-a simțit foarte rău. Tânăra nu a cerut ajutorul familiei și nici al prietenelor sale, reușind să treacă singură peste momentele traumatizante.

Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun. Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată', a scris actrița în memoriile sale, conform publicației People.

Sharon Stone şi-a revenit în cele din urmă şi a avut grijă, înainte de a se întoarce la cursuri, să îşi ardă cearşafurile şi hainele pline de sânge într-un butoi la şcoală. Abia ceva mai târziu a căutat consiliere.

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion”. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: „A fost dezastru”

Citește și: Titi Aur este internat cu COVID-19: „Nu pot respira fără mască de oxigen, am ambii plămâni afectați”

Citește și: Culiță și Jador, scandal la Survivor: 'Minți cu tot ce ai spus!'

Ghinoanele s-au ținut lanț de ea

Sharon Stone a mai avut și alte cumpene de-a lungul vieții însă. Prima a fost la 14 ani, când, a mărturisit ea, și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. Pe urmă, actrița a fost unul dintre puținii norocoși care au scăpat de fulger.

Sharon a rememorat momentul în care punea apă în fierul de călcat. Aflată în fața ferestrei, exact când avea o mână pe fier și cealaltă pe robinet, a fost lovită de fulger. Șocul a fost atât de mare, încât a fost aruncată pe jos, literalmente, în bucătărie.

În anul 2001, actrița din Basic Instinct a fost victima unui accident vascular cerebral. La vremea aceea, medicii i-au spus că șansele de surpaviețuire erau de 1%! După o operație care a durat 7 ore, actrița și-a revenit.

Am fost la terapie intensivă timp de nouă zile şi şansele de supravieţuire erau socotite foarte slabe', mărturisea actrița.

Ulterior, Sharon Stone a fost însă nevoită să învețe din nou să vorbească și să meargă, iar la 63 de ani este la fel de energică și de activă ca în tinerețe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter