Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni: „Erau împreună”

Publicat pe

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România după ce a fost nominalizată de către doi colegi din echipa Faimoșilor. Simona Hapciuc a făcut primele declarații despre eliminarea Anei Porgras. Fosta Faimoasă este de părere că aceasta era cea mai bună din echipa roșie, însă se bucură că a fost votată să plece din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România. Simona Hapciuc nu a uitat faptul că Ana a votat-o să plece acasă, așa că este fericită că fosta gimnastă a fost eliminată. Totuși, Simona Hapciuc a declarat că Ana Porgras era cea mai bună, din punct de vedere sportiv, din echipa Faimoșilor, însă se bucură că Jador a votat-o.

Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni: „Erau împreună'Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni: „Erau împreună'

„Mi se pare nedreaptă. Multe eliminări nu au fost corecte în acest sezon. Pe de altă parte, în viață, fiecare primește ce trebuie. Nici Ana nu a fost corectă față de mine, atunci când m-a votat spre eliminare, și nu pot să spun că îmi pare rău pentru ea.

Cu siguranță, Ana era cea mai bună din competiția Survivor… Mă bucur că Jador a votat-o deoarece le-a servit și ei, și lui Zanni o pastilă din ceea ce au făcut și ei în competiție', a declarat fosta Simona Hapciuc pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor.Fiul ei se bucură cel mai mult

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior

Citește și: Titi Aur este internat cu COVID-19:„Nu pot respira fără mască de oxigen, am ambii plămâni afectați'

Simona Hapciuc: „Zanni și Ana erau împreună'

Simona Hapciuc a continuat prin a spune că Zanni și Ana Porgras aveau o relație la Survivor România. Declarațiile ei vin după ce Zanni a izbucnit în plâns în momentul în care Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.

Cu ocazia asta a văzut o țară întreagă că Zanni și Ana chiar aveau sentimente unul pentru celălalt și erau împreună, chiar dacă Zanni a tot susținut în diferite momente, nu înțeleg de ce a susținut că nu are o relație cu Ana, mai ales că Ana este o fată foarte frumoasă și cu care trebuie să te mândrești. Din reacția lui s-au văzut sentimentele lui pentru ea„, a declarat Simona Hapciuc.

Zanni, în lacrimi după ce Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor

Zanni avea o relație foarte apropiată cu colega sa din echipa Faimoșilor, iar când a aflat că aceasta părăsește competiția, artistul a izbucnit în lacrimi.

Jador a fost cel care a nominalizat-o pe Ana Porgras să plece de la Survivor, însă concurenta nu-și dorea sub nicio formă acest lucru.

„Mă așteptam, după consiliul pe care l-am avut când Jador m-a nominalizat. Mă așteptam să fiu nominalizată dacă va ieși favorit. Sunt liniștită, el nu a făcut altceva  decât să am scoată în față.

Publicul decide cine rămâne. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect. Dacă e să plec, voi pleca cu fruntea sus. Am multe de arătat, drumul meu nu ar trebui să se oprească aici. Vom vedea ce va fi‘, spunea Ana Porgras, înainte să afle verdictul publicului.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter