Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express: „Asta e răzbunare pe față”

Publicat pe

Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express. Pe măsură ce competiția de pe Drumul Împăraților avansează, tensiunile dintre concurenți încep să se accelereze. Zarug și Adriana Trandafir și-au declarat război în timpul unei probe pentru amuletă. Iată de la ce a pornit neînțelegerea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În continuare, concurenții de la Asia Express trăiesc momente foarte tensionate, ceea ce i-a dus pe Zarug și pe Adriana Trandafir la ceartă.

Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express: „Asta e răzbunare pe față'Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express: „Asta e răzbunare pe față'

Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express. Ce le-a zis Irina Fodor

Stresul și agitația și-au spus cuvântul în emisiune. Cei doi au avut un schimb de replici la Asia Express, iar actrița i-a declarat război adversarului său din comperiție. Iată de la ce a pornit totul.

„Unul dintre voi va merge să țină un sac de sfoară, este un sac greu, trebuie să reziste cu el cât mai mult. În momentul în care îl scapă, pierde jocul. Celălalt va trebui să facă piruetele timp de 10 secunde. De asemenea, cel care dansează trebuie să găsească o figurină asemănătoare cu cele de lângă mine și apoi să pună o greutate la adverasar', le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express

Citește și: Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Citește și: Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor.Cum s-a lăudat prietenilor

Citește și: Cum a slăbit Mihai Morar. Ce sport face, pe lângă alergat:„Mintea e mai importantă’

De la ce a pornit conflictul

Și cum Maria Speranța a început să îi pună greutățile lui Zarug, deși în competiție se mai afla și Mihai Petre, i-a enervat maxim pe creatorul de modă iar Lorelai, colega lui de echipa a început să îi întoarcă „favorul'.

„Asta e răzbunare pe față. OK, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie', a spus actrița.

Zarug nu a luat în seamă ceea ce Adriana Trandafir a spus, după ce i-a declarat război la Asia Express, el considerând că totul este un joc. Maria Speranța a fost cea care l-a încărcat pe el cu greutăți.

„Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis OK, dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta', a declarat Zarug la Asia Express.

Cine este Zarug de la Asia Express


Zarug, al cărui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante. Fie că este vorba despre social media sau televiziune, Zarug se evidențiază datorită dezinvolturii și farmecului special.

Concurentul de la Asia Express nu este pentru prima dată pe platourile de filmare de la Antena 1. În 2018, Zarug, căruia apropiații îi spun Papu, a apărut în fața bucătarilor de la 'Chefi la cuțite' pe tocuri și a făcut senzație.

De meserie designer vestimentar, unul mai nonconformist, le-a spus atunci chefilor că activează în industria modei, dar că este pasionat și de bucătărie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter