Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Publicat pe

Zarug a ajuns să fie în scurt timp unul dintre cei mai concurenți care merg pe Drumul Împăraților, deși nu se știu nici acum prea multe lucruri despre el. În afara faptului că este designer vestimentar, el rămâne o enigmă pentru fanii săi. Iată care este numărul real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are. El și Lorelei Bratu fomează una dintre echipele din sezonul 4 al competiției Asia Express.

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii areCare este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Zarug este o adevărată sursă de energie și de bună dispoziție indiferent de situația în care se află, iar Lorelai Bratu este partenera perfectă pentru asta.

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are. A fost la Drept

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are. Ei bine, Mihai Dan Zarug, căci acesta este numele lui real, este pasionat de bucătărie, fapt cunoscut odată cu participarea lui la show-ul „Chefi de la cuțite' unde a făcut o figură frumoasă.

La 39 de ani, Zarug de la Asia Express are o carieră de succes și este foarte cunoscut în mediul online, într-o oarecare măsură, datorită personalității sale deosebite.

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are. Zarug de la Asia Express a ajuns să își urmeze visul, design vestimentar, de a studiat cu totul altceva. A urmat sfatul părinților și a studiat Dreptul, deși își dorea să dea la teatru.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express

Citește și: Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire

Citește și: Gina Pistol, probleme grave în timpul sarcinii

Zarug a fost jurist

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are. Designerul a absolvit Știința dreptului la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' din Iași. Înainte de modă, Zarug de la Asia Express a fost jurist timp de doi ani.

Mai mult decât atât, are și un Administrarea Afacerilor, pe care menționează că l-a făcut la Ecole Superieure de Gestion Paris, în Franța.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei.

Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau', a spus Zarug, la Chefi la cuțite.

Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express

Lorelei și Zarug, despre punctele slabe la Asia Express. Zarug a mărturisit că nu are condiție fizică la Asia Express, ceea ce-i îngreunează situația, însă tot ce își dorește este să se distreze.

Eu nu sunt sclavul fricilor, le am pe toate, dar mă duc acolo să le rupem. Suntem firi excentrice. Frica mea cea mai mare la Asia Express e să nu se vadă celulita.

Punctele noastre slabe ca echipă sunt: condiția fizică, nu știm să înotăm, nu putem călări, dar sunt deschis să merg cu elefantul.

Fizicul e handicapul cel mai mare, după care geamantanul pe care nici nu pot să-l urc două etaje, dar avem umor. Scopul nostru la Asia Express este să ne distrăm’, a spus Zarug, potrivit a1.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter