Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express: "Realitatea părea un coşmar"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, ne-au vorbit deschis despre experiența Asia Express și tot ce a însemnat aceasta pentru cele două concurente care au părăsit deja competiția. Ne-au vorbit despre cele mai grele momente, dar și cele mai frumoase, precum și care au fost primele lucruri pe care le-au făcut când au venit acasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ați trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile dintre voi?

Presiunea psihică şi stresul noului au generat tot timpul stările de panică, până la deznădejde. Departajarea s-a făcut mai mereu la autostop, când vedeai că pierzi tot timpul din lume. Când constatai că celelalte echipe trec pe lângă tine, părea că nu mai are sens să lupţi, să te ridici şi să mergi mai departe. Mama mea e o luptătoare şi o ambițioasă, pentru ea nu există nu se poate, de asta am şi pornit în cursă alături de ea. Dar confruntată cu o situaţie atât de nouă, a reacționat diferit de ce ştiam eu, şi am trăit şoc după şoc.

Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express: "Realitatea părea un coşmar"/ EXCLUSIVAlexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express: "Realitatea părea un coşmar"/ EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu: „A fost mult dincolo de zona mea de confort'

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsionat partenerul sau propria ambiție?

În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede (râde). Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele.

Alexandra Ungureanu: „Mama îi iubeşte mult pe Connect-R şi pe Emi şi Cuza'

Cu ce echipă v-ați înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

Mama îi iubeşte mult pe Connect-R şi pe Emi şi Cuza. (zâmbește) Altfel, nu am avut antipatii absolut deloc. Pot doar să spun că la început am fost mai rezervate vizavi de Mihai & Elwira şi Patrizia & Franci, cu care nu interacţionaserăm deloc înainte.

Alexandra, ai slăbit la „Asia Express?

Nu prea. Când „prindeam câte ceva, mâncam cu poftă, aşa că se lipea la loc, în ciuda efortului de pe parcurs. (râde)

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express:”Merg să leșin”

Citește și: Alexandra Ungureanu își dorește un copil:”Caut un bărbat care…”

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani:Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu.Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu: „Acolo, în cursă, trăieşti o realitate paralelă'

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

Generozitatea şi sensibilitatea oamenilor simpli, modeşti. Oameni care nu par a avea multe de oferit, dar într-o clipă îţi pun lumea la picioare, prin ajutorul lor. Pentru că tu, acolo, în cursă, trăieşti o realitate paralelă cu ceea ce se întâmplă acasă. Nu mai ai aceleaşi date, iar misiunea devine scopul tău în viaţă. Ei, acei oameni, îţi schimbă destinul în câteva secunde şi, cu toate astea, nu o să-i mai vezi, cel mai probabil, în această viaţă.

Primele lucruri pe care Alexandra Ungureanu și mama ei le-au făcut la întoarcere

Care sunt primele lucruri pe care le-ați făcut când ați ajuns acasă?

Ne-am răsfăţat la maximum. Eu am simţit nevoia să fac un fel de „baie de mulţime în Centrul Vechi, pentru că, înainte să plec, erau restricții COVID în ţară, iar la întoarcere se ridicaseră, pe când în Turcia erau încă destul de severe. Aşa că am mers la un super party şi apoi am plecat într-o vacanţă prin ţară.

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU TOȚI CEILALȚI CONCURENȚI DE LA ASIA EXPRESS ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter