Alexandra Ungureanu își dorește un copil: "Caut un bărbat care..."

Publicat pe

La aproape 40 de ani, Alexandra Ungureanu simte că a venit vremea să aibă un copil. Cântăreața își dorește să fie mamă, doar că vrea un context perfect pentru copil, inclusiv un tată responsabil pentru el. Alexandra Ungureanu consideră că ar fi egoist din partea ei să aducă pe lume un copil fără să-i ofere o familie stabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu nu s-a grăbit până acum să devină mamă pentru că nu a vrut un copil cu oricine și nici oricând. Cântăreața speră că, la un moment dat, să întâlnească bărbatul potrivit și pentru ea și pentru copilul lor. Viața este oricum atât de dificilă, spune Alexandra, încât să aduci pe lume un copil și să nu-i oferi confortul emoțional necesar este exclus!

Alexandra Ungureanu își dorește un copil: "Caut un bărbat care..."Alexandra Ungureanu își dorește un copil: "Caut un bărbat care..."

'Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine.

Mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată', a povestit Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

Citește și: De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: „Am lovit-o…'

Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywo:od.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

În plus, Alexandra Ungureanu a subliniat faptul că niciuna din relațiile ei nu a dus la un alt nivel, deoarece și-a dat seama că nu este lângă persoana potrivită, așa că de cele mai multe ori a renunțat.

Mai mult decât atât, nici mama Alexandrei Ungureanu nu a fost de acord cu alegerile pe care aceasta le-a făcut, însă artista știe că Anca Ungureanu îi dorește tot binele și vrea să se asigure că este lângă persoana respectivă.

Alexandra Ungureanu a fost părăsită înainte de nuntă

Alexandra Ungureanu este discretă cu viața ei amoroasă și foarte rar au apărut în presă detalii legate de bărbații de lângă ea.

În urmă cu aproximativ șase ani ani de zile, Alexandra Ungureanu și Andrei Gheorghiu formau un cuplu de îndrăgostiți, care au fost la un pas să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă. Deși relația părea să meargă perfect între DJ-ul american de origine română și cântăreață, lucrurile au luat o altă turnură.

Chiar înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, Alexandra a fost părăsită de iubitul său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter