Sophia Loren, apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles. Cât de bine arată actrița la 87 de ani

Publicat pe

Sophia Loren a avut o apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles. Frumoasa actriță, cunoscută drept „Marylin Monroe a Italiei', reușește să le dea clasă tuturor, deși nu se mai află la prima tinerețe. Marea artistă a purtat o ținută superbă, ce a făcut-o să atragă toate privirile. Iată cât de bine arată diva la cei 87 de ani ai săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sophia Loren este o reală apariție oriunde s-ar afla. Deși a trecut de prima tinerețe și are aproape 90 de ani, timpul parcă a stat în loc pentru „regina filmului italian'. Invitată la o gală din Los Angeles, organizată la Academy Museum of Motion Pictures, actrița a strălucit, la propriu, printr-o ținută absolut superbă.

Sophia Loren, apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles. Cât de bine arată actrița la 87 de aniSophia Loren, apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles. Cât de bine arată actrița la 87 de ani

Sophia Loren merită cu desăvârșire să se claseze în topul celor mai frumoase actrițe din toate timpurile. Deși a ajuns la 87 de ani, ea reușește să facă în continuare furori prin frumusețea ei ieșită din comun. Octogenara și-a păstrat aceleași trăsături superbe. Cu ochi mari, nas perfect și un zâmbet fermecător, ea a reușit să-i lase pe toți cu gurile căscate la gala din Los Angeles.

Citește și: Cum arată Sophia Loren, la 87 de ani.Ce ținută a purtat actrița la un eveniment în Florența

Citește și: Cum au trecut anii peste marile dive! Adina Alberts despre Sophia Loren:de ce nu trece timpul peste legendara actriță

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 kg cu o dieta unui medic diabetolog:„Fac niște injecții…'

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune:„Păi stai, mă! A fost…'

Sophia Loren, apariție spectaculoasă la o gală din Los Angeles

Celebra divă a Italiei s-a pregătit intens pentru gala organizată la Academy Museum of Motion Pictures, din Los Angeles. „Marylin Monroe a Italiei', așa cum mai e cunoscută publicului larg, a ales să poarte o rochie strălucitoare, accesorizată în cel mai mic detaliu.

Piesa vestimentară s-a mulat perfect pe silueta Sophiei Loren. Deși anii au trecut, marea actriță și-a păstrat niște dimensiuni perfecte, prin care stârnește invida tuturor femeilor. Frumoasa artistă a accesorizat piesa de rezistență cu o pereche de cercei cu pietre prețioase și cu un clutch micuț.

În picioare, Sophia Loren a ales să poarte o pereche de pantofi aurii. Aceștia s-au potrivit de minune ținutei și au frapat prin eleganța și simplitatea lor.

Cât de bine arată actrița la 87 de ani

Pe lângă multele complimente primite din partea colegilor de breaslă, Sophia Loren a bifat și o reușită la gala de la Muzeul Academiei de Film. Actrița a primit premiul „Visionary Award'. Alături i-a fost băiatul ei, care activează în același domeniu, regizorul Eduardo Ponti.

Ziua de naștere a Sophiei Loren a fost de 20 septembrie. Atunci, ea a împlinit 87 de ani. Marea artistă, laureată de două ori cu premiul Oscar, continuă să fie felicitată pentru frumusețea ei ieșită din comun. „Regina filmului italian' a mărturisit într-un interviu că frumusețea vine din interior. Este fericită de viața pe care o are și trăiește pentru familia ei.

„Trăiesc pentru familia mea. Am cei mai frumoși nepoți din lume. Care e secretul meu? Sunt fericită! Trăiesc o viață minunată!', spunea Sophia Loren pentru Today, în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter