Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană: „Întotdeauna mi-am dorit un bărbat bogat”

Publicat pe

În prezent formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, dar puțini știu cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană. Partenera afaceristului îl descrie ca pe bărbatul perfect, dorindu-și dintotdeauna un partener bogat și independent. Iată cine a jucat rolul de „Cupidon' în relația lor! Totul s-a petrecut în urmă cu șase ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela și Silviu Prigoană sunt un exemplu în rândul cuplurilor. În ciuda gurilor rele, care nu le dădeau prea multe șanse de a rămâne împreună, aceștia au arătat că dragostea lor este adevărată. Din 2015, de când s-au cunoscut, cei doi sunt de nedespărțit și au o relație extrem de frumoasă.

Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană: „Întotdeauna mi-am dorit un bărbat bogat'Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană: „Întotdeauna mi-am dorit un bărbat bogat'

Mihaela și Silviu Prigoană au fost atât de atrași unul de celălalt, încât nu au pierdut deloc vremea.

Citește și: Mihaela, adevărul despre relația cu Silviu Prigoană și cu familia lui:„Nu a fost simplu'

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani.Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară.Prima imagine cu fetița

Citește și: Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru:„Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…'

Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană

Silviu Prigoană și partenera lui de viață s-au văzut pentru prima dată în urmă cu șase ani, în 2015. Cel care le-a făcut cunoștință a fost regretatul Marcel Toader. Mihaela Prigoană urma să se întâlnească cu cel din urmă, pentru ca el să i-o prezinte pe Maria Constantin.

Marcel Toader se afla atunci acasă la nașul lui, Silviu Prigoană. Astfel, pentru a se întâlni, Mihaela Prigoană a fost invitată acasă la cel din urmă. La acea vreme, ea nu îl cunoștea personal pe fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, ci îl știa doar din aparițiile televizate.

„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor', a povestit soția lui Silviu Prigoană pentru Taifasuri, în 2018.

„Întotdeauna mi-am dorit un bărbat bogat'

În primă fază, Mihaela Prigoană a refuzat invitația, dar Marcel Toader a insistat. Ba chiar i-l dăduse pe Silviu Prigoană la telefon. În cele din urmă, soția afaceristului a acceptat să vină. Atunci, confor spuselor ei, cu toții au observat că atunci când Silviu Prigoană povestea ceva i se adresa direct ei.

„Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon. Eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin.

Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct', a mai spus ea.

Marcel Toader, „Cupidon' pentru Mihaela și Silviu Prigoană

Văzând că este oarecum reticientă, Silviu Prigoană a început să-i vorbească celei care avea să-i devină soție despre el. După întâlnirea de la casa afaceristului, Mihaela și Silviu Prigoană au început să vorbească prin mesaje. El a fost cea care a contactat-o și au stabilit, de comun acord, să se revadă la București.

„El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti', a mai adăugat Mihaela Prigoană.

Mihaela Prigoană: „M-a cucerit cu inteligența lui'

Ulterior, Silviu Prigoană i-a făcut o propunere de nerefuzat Mihaelei Prigoană. A întrebat-o dacă vrea să-i fie parteneră la nunta lui Mircea Toader, iar ea a acceptat. De atunci, el a cucerit-o cu inteligența lui.

„Apoi, m-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nunta lui Marcel cu Maria, pentru că nu avea cu cine să meargă. Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat… Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.', a mai transmis ea.

Cum îl descrie Mihaela Prigoană pe Silviu Prigoană

Mihaela Prigoană susține că Silviu Prigoană este partenerul ideal pentru ea. Mereu și-a dorit un bărbat mai mare decât ea, inteligent și bogat, iar conform spuselor ei, afaceristul le are pe toate. Recunoaște că și situația materială contează, însă înainte de toate, îi place că partenerul ei este o persoană bună, tandră și iubitoare.

„Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.

Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept.', a conchis vedeta.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter