Mihaela, adevărul despre relația cu Silviu Prigoană și cu familia lui: „Nu a fost simplu”

Publicat pe

Mihaela Prigoană a vorbit deschis despre relțaia pe care o are cu soțul ei, Silviu Prigoană. Cei doi s-au logodit în anul 2016. Mihaela are doar cuvinde de laudă la adresa soțului ei, pe care îl consideră un om foarte ambițios și hotărât.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Silviu Prigoană s-au logodit în anul 2016. Interesant este că cei doi nu sunt căsătoriți legal, la starea civilă, dar consideră această logodnă la un mariaj în adevăratul sens al cuvântului. Mihaela a se consideră o femeie împlinită, chiar dacă recunoaște că la început a fost nevoie să treacă împreună peste o serie de obstacole.

Mihaela, adevărul despre relația cu Silviu Prigoană și cu familia lui: „Nu a fost simplu'Mihaela, adevărul despre relația cu Silviu Prigoană și cu familia lui: „Nu a fost simplu'

Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui', a declarat Mihaela Prigoană pentru Antena Stars.

Citește și: Se reaprinde scandalul! Silviu Prigoană:”Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani”

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani.Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Ipoteză neașteptată. Agresoarea Mirelei Vaida voia s-o atace pe Simona Gherghe?Femeia avea discernământ și va fi pusă sub acuzare

Relația dintre Mihaela Prigoană și soacra ei

Mihaela Prigoană a vorbit și despre mama lui Silviu Prigoană, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. Aceasta a spus că s-a înțeles foarte bine cu soacra ei încă de la început.

Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are parte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu, când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, el era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: ‘Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici.  A fost o femeie foarte minunată.', a mai declarat soția lui Silviu Prigoană.

Cum se înțelege Mihaela cu copiii lui Silviu Prigoană

În ceea ce-i privește pe copiii lui Silviu Prigoană, Mihaela a spus că sunt niște băieți minunați, pe care-i ajută de fiecare dată așa cum poate, împreună cu soțul ei.

„Cu băieții m-am înțeles dintotdeauna bine. Cu toți m-am înțeles bine. Corina e o fată extraordinară. Noi suntem foarte uniți, ne vrem binele. Sunt persoana care caută întotdeauna să fie bine, nu-mi place să judec, să vorbesc de rău‘, a declarat vedeta.

La 20 de ani visam să mut munții. Am realizat multe lucruri, am construit multe lucruri împreună cu tatăl copiilor. Separarea de tatăl copiilor mei m-a făcut mai puternică. Viața o avem așa cum ne-o facem noi', a conchis ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter