Cum arată mormântul Ilenei Sărăroiu. Pe cruce a rămas poza fostului soț, recăsătorit cu Maria Ciobanu

Publicat pe

Ileana Sărăroiu a murit în 1979, la numai 43 de ani, pa scenă, în timp ce se afla la o nuntă. Au trecut 42 de ani de atunci, iar faimoasa artistă a cam fost uitată de familie și de cei care au iubit-o. La mormântul ei, rar se mai vede o lumânare aprinsă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ileana Sărăroiu a murit, acum 42 de ani, în urma unui atac cerebral, în timp ce se afla pe scenă. Anii au trecut, iar reputata artistă a fost uitată. Pe la mormântul ei, pe a cărui cruce se află încă poza fostului ei soț, recăsătorit cu Maria Ciobanu, rar mai trec membrii familiei. Doar cei care au iubit-o pe artistă își fac simțită din când prezența…

Cum arată mormântul Ilenei Sărăroiu. Pe cruce a rămas poza fostului soț, recăsătorit cu Maria CiobanuCum arată mormântul Ilenei Sărăroiu. Pe cruce a rămas poza fostului soț, recăsătorit cu Maria Ciobanu

Ileana Sărăroiu, uitată de cei care au iubit-o

E adevărat, au trecut mai bine de 40 de ani de când Ileana Sărăroiu s-a stins din viață, iar mulți dintre cei care îi iubeau piesele nu mai sunt… La mormântul marii artiste rar mai vine cineva să-i aprindă câte o lumânare și să-i aducă o floare, iar fostulei soț, Mircea Cîmpeanu, se află acum în Statele Unite alături de actuala soție, Maria Ciobanu, a mărturisit, pentru Impact, unul dintre angajații care îngrijesc mormintele.

'Înainte mai venea domnul Mircea Cîmpeanu, dar acum e în America, alături de soția lui, Maria Ciobanu, vine foarte rar în țară, are și el probleme de sănătate. Admiratorii solistei îi mai pun câte o floare și o lumânare. În general, se opresc la mormântul ei persoane mai în vârstă, care îi știau piesele de muzică populară.

Pe cruce se află și acum poza cu Ileana și cu fostul ei soț, dar e trecut și numele lui aici. Nu știm, însă, dacă va dori, după ce moare, să fie înmormântat lângă ea, la Cimitirul 'Sfânta Vineri'. Nici pe Maria Ciobanu și nici pe fina Ilenei, Maria Dragomiroiu, nu le-am mai văzut pe aici, deși au fost foarte bune prietene', a spus angajatul cimitirului pentru sursa citată.

Citește și: Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19. Cum se simte acum

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul: „Nu e vorba despre nicio operație estetică”

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Ne rugăm cu toții'

Ileana Sărăroiu a murit pe scenă

Ileana Sărăroiu și-a dat ultima suflare pe scenă, pe 12 mai 1979, la o nuntă în localitatea Unirea, Jud. Călărași. Un anevrism cerebral i-a curmat viața cântăreței, care nu apucase să împlinească nici 43 de ani.

‘La ora stabilită a sosit cu soţul său, Mircea Câmpeanu, cu o Dacie albă. Elegant îmbrăcată, aşa cum o vedeam la televizor, a urcat imediat pe scenă. Avea o rochie lungă, bleu, şi un pardesiu negru cu alb, în motive populare. Părul negru, lung, era strâns în coadă cu o coroniţă cu flori. Mi-aduc aminte că s-a plâns că este obosită şi că ar dori o cafea’, povestea pentru Adevărul Liliana Ispas, mireasa de la acea nuntă, în urmă cu câțiva ani.

Atât a consumat, doar o cafea, după care a cântat neîncetat 45 de minute. Ar fi trebuit să susţină un program de 3-4 ore. Din păcate, nu s-a mai întâmplat acest lucru. Soarta a avut alte planuri cu ea’, spunea, cu emoţie, Liliana Ispas pentru Adevărul.ro. Cântăreței i s-a făcut rău în timp ce cânta. După ce a interpretat melodia „ O bătrână într-o gară’, Ileana Sărăroiu le-a cerut scuze nuntaşilor că nu mai poate continua, deoarece se simte foarte rău.

„Chiar lângă ea se afla proprietarul salonului unde avea loc petrecerea. Omul, când a auzit că nu se simte bine, a sprijinit-o să coboare de pe scenă. Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus. De aici a intervenit nenorocirea. Ştiu că nu a mai fost conştientă nici o secundă şi că şi-a dat sufletul până la ieşirea din comună, în ambulanţa care fusese alertată s-o transporte la spitalul din Călăraşi’, mai spune Liliana Ispas.

Fostul soț s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă

La doar 43 de ani, Ileana Sărăroiu a murit din cauza unui accident vascular, stingându-se pe scenă… La doi ani de la tragedie, Mircea Cîmpeanu, fostulei soț, s-a căsătorit cu Maria Ciobanu, cea mai bună prietenă a artistei. Deși s-aspeculat că între ei exista o relație de pe vremea când Ileana Sărăroiu era încă în viață, artista a negat cu vehemență.

'Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult.

Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: 'Să le dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu! Și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale, de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar eu și Mircea suntem împreună din 1981. Am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie', declara Maria Ciobanu, conform jurnalul.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter