De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: "Am lovit-o..."

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra, s-au despărțit. În urmă cu doar câteva zile, sporitvul a apărut cu ochii în lacrimi pe Internet și dezvăluia faptul că trece printr-o perioadă dificilă. Acum, fostul concurent de la Survivor România a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu iubita lui. Iată care este motivul pentru care Sebasitan Chitoșcă și Alexandra s-au despărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a anunțat, în cadrul unui interviu, că relația cu Alexandra a luat sfârșit. Lucrurile nu mai mergeau între aceștia, după ce sportivul s-a întors din Republica Dominicană. Însă, se pare că nu este pentru prima dată când sportivul și Alexandra au parte de neînțelegeri.

De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: "Am lovit-o..."De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: "Am lovit-o..."

În urmă cu mai mulți ani, Sebastian Chitoșcă și soția lui au avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut. De atunci, aceștia au încercat să-și ofere mai multe șanse. Însă, abia acum s-a aflat motivul pentru care sportivul și Alexandra s-au despărțit.

Citește și: Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: „Am fost mințit…”

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citește și: Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Artistul a avut deja un concert

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub: „O voi cere pe Viviana de soție'

De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui

Ultima perioadă pentru Sebastian Chitoșcă a fost extrem de dificilă. După ce s-a întors de la Survivor România, sportivul s-a confruntat cu diferite probleme. Însă, în urmă cu doar câteva zile, a surprins pe toată lumea, după ce a apărut cu ochii în lacrimi pe Internet.

În urmă cu puțin timp, fostul concurent de la Survivor România a anunțat că relația cu Alexandra a luat sfârșit. Și-au oferit mai multe șanse, însă fără rezultat. De asemenea, cei doi soți au avut parte și de un episod neplăcut în relația lor.

Sebastian Chitoșcă a recunoscut că și-a lovit soția, în urmă cu ceva ani. Alexandra a decis să meargă la poliție, iar fotbalistul a primit, ulterior, restricție să nu se mai aproprie de casă timp de 10 zile.

„Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile', a declarat Sebastian Chitoșcă pentru Gsp.ro.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra s-au despărțit

Soția lui Sebastian Chitoșcă a suferit după ce a plecat la Survivor România și mai ales după ce sportivul a luat un telefon și i-a scris un mesaj. Atunci, concurentul urma să primească o pedeapsă destul de mare, să plătească suma de 100.000 de euro.

Situația s-a complicat pe parcurs, iar Alexandra nu mai urmărea emisiunea și a început să îl mintă pe soțul ei. Când s-a întors acasă, acesta a avut parte de momente dificile.

O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână. Când am visat acel lucru, am mers la producție și le-am zis că vreau să merg acasă. Am început să plâng. Apoi am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi. Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late (prea târziu, n.r.). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face', a mai adăugat sportivul.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter