Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: "Am fost mințit..."

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soția lui, la puțin timp după ce s-a întors de la Survivor România. În urmă cu doar câteva zile, fostul concurent a apărut cu ochii în lacrimi pe Internet și susținea faptul că trece printr-o perioadă dificilă. Iată ce s-a întâmplat cu îndrăgitul sportiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Sportivul s-a despărțit de soția lui, iar în cadrul unui interviu a făcut primele declarații despre subiectul momentului.

Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: "Am fost mințit..."Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: "Am fost mințit..."

În urmă cu puțin timp, Sebastian Chitoșcă a confirmat despărțirea de soția lui, Alexandra. În cadrul unui interviu, a dezvăluit de ce la ce pornit totul, dar și ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața lui.

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citește și: Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor: „Era foarte mare foamea'

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub: „O voi cere pe Viviana de soție'

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii: „Îmi pare rău…”

Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit

În urmă cu doar câteva zile, Sebastian Chitoșcă a făcut un anunț neașteptat. Cu ochii în lacrimi, sportivul a dezvăluit că trece printr-o perioadă cumplită, însă nu a dat mai multe detalii.

Pe Internet, au apărut tot mai multe zvonuri despre o posibilă despărțire de Alexandra, soția lui. Ei bine, fostul concurent de la Survivor România a confirmat că relația lui a luat sfârșit.

„De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână', a spus Sebastian Chitoșcă pentru Gsp.ro.

Lucrurile se pare că se complicaseră în ultima perioadă, iar sportivul recunoaște că încerca să facă tot posibilul ca să aibă o relație cât mai bună cu soția lui.

Însă, din păcate, era mult prea târziu. A aflat de mama soției sale că vor divorța, iar Alexandra nu i-a mai dat niciun semn de mai bine de câteva zile.

„Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late (prea târziu, n.r.). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face. Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână”, a mai declarat sportivul pentru sursa citată.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter