Simona Halep împlinește azi 30 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul ei, Toni Iuruc

Publicat pe

Astăzi este ziua de naștere a Simonei Halep. Jucătoarea de tenis împlinește astăzi, 27 septembrie, vârstă de 30 de ani. Sportiva și-a aniversat ziua de naștere alături de apropiați și nu în ultimul rând de soțul ei, Toni Iuruc. Cei doi s-au fotografiat împreună, întru-un club, cu zâmbetul până la urechi, cum se spune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi este ziua de naștere a Simonei Halep și împlinește 30 de ani. În urmă cu doar câteva ore, Simona a publicat pe Instagram, imagini de la petrecerea discretă, care s-a petrecut într-o atmosferă foarte romantică.

Simona Halep împlinește azi 30 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul ei, Toni IurucSimona Halep împlinește azi 30 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep împlinește azi 30 de ani

Așa cum se poate observa și în galerie foto, sportiva a primit mai multe bughete de flori. Ea nu a arătat, totuși, și cadoul pe care l-a primit de la Toni Iuruc.

Sportiva s-a căsătorit cu Toni Iuruc într-un decor de vis, în urmă cu aproape două săptămâni. Cununia religioasă și nunta vor avea loc la anul.

Simona s-a simțit foarte bine la petrecere, care a fost animată printre alții de Loredana Groza și de către Dan Bitmann și la care a fost ales un menu de cinci stele. Sportiva a dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unicat.

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase: „O să i-o dau!’

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii

Citește și: Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani

Cel mai frumos cadou de nuntă pe care l-a primit

Simona Halep a dezvăluit ce cadou, dintre cele primite la nuntă, i-a plăcut cel mai mult. Darurile au venit din partea unei foste campioane, pe care sportiva o apreciază foarte mult.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ' a declarat Simona Halep.

Cariera impresionată a Simonei Halep

Simona Halep a cucerit primele sale titluri în 2013 (6), la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, în 2014 (2) s-a impus la Doha şi Bucureşti, în 2015 a cucerit alte trei titluri, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells.

Au urmat alte trei titluri în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat doar la Madrid, în 2018 a obţinut titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, în 2017 a câştigat la Wimbledon, iar în 2020 la Dubai, Praga şi Roma.

Halep are şi 17 finale pierdute, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, în 2017 a pierdut nu mai puţin de patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing, în 2018 a pierdut la Australian Open, Roma şi Cincinnati, iar în 2019 la Doha şi Madrid, scrie Digisport.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter