Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express: "Merg să leșin"

Publicat pe

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost eliminate de la Asia Express, în urmă cu doar o seară. La puțin după ce a părăsit competiția de la Antena 1, îndragita concurentă a avut o primă reacție. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au încercat să stea cât mai mult în competiție, însă, în urmă cu doar o seară, Irina Fodor a făcut anunțul cel trist. Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4.

Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express: "Merg să leșin"Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express: "Merg să leșin"

După ce a părăsit competiția, cântăreața a decis să le spună fanilor ei ce a reprezentat această provocare pentru ea. Pe contul său de socializare, Alexandra Ungureanu a postat primul mesaj după eliminare.

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4: „Nu poți să renunți…”

Citește și: Cum se înțeleg Alexandra Ungureanu și mama ei, după Asia Express:”Oricât ne-am certa noi…”

Citește și: Cum a sărbătorit-o Victor Slav pe Sofia, de ziua ei.Ce a făcut Bianca Drăgușanu în tot acest timp

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele:„Cum să mă mai duc?'

Cum a reacționat Alexandra Ungureanu după eliminarea de la Asia Express

Imediat după ce s-a aflat că Alexandra și Anca Ungureanu au părăsit Asia Express, fanii au reacționat în mediul online. Internauții au fost nemulțumiți de faptul că cele două concurente au plecat casă.

Însă, pe contul său de socializare, Alexandra Ungureanu a decis să scrie un mesaj pentru fanii ei. Artista le-a mulțumit tuturor pentru susținerea oferită, dar a decis să vorbească și despre întreagă experiență.

Se pare că nu se simte prea bine din punct de vedere fizic, întrucât aceasta a declarat că are o stare de oboseală continuă.

„Gangsta pe vechi 😎. Mulțumim de încurajări🙌🏻 Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită:)) Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit in ziua aia.”, a scris Alexandra Ungureanu pe contul său de socializare.

Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express

Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express. Este prima echipă care iese din competiția de la Antena1.

‘Această competiție s-a lipit de mine foarte tare. Nu poți să renunți ușor la ceva atât de fain, dar atât de greu. Sunt foarte mândră de mama, dar mi-am dat seama că s-a terminat. Mulțumim mult, vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit’, a spus Alexandra Ungurenu la Asia Express.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter