Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra: „Dragostea vine...”

Publicat pe

Lidia Buble a făcut primele declarații despre Harlys Becerra! După ce s-a tot discutat despre ei în mediul online, Lidia Buble a făcut primele declarații despre actualul ei iubit de origine cubaneză, Harlys Becerra. Cei doi par extrem de îndrăgostiți atât datorită fotografiilor pe care le-au postat împreună, cât și a declarațiilor făcute de cântăreață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul său de origine cubaneză, Harlys Becerra. Despre cei doi s-a tot discutat în mediul online, însă cântăreața nu a dezvăluit până în acest moment nimic concret! Acum, atât ea, cât și el au postat pe InstaStory imagini în care își exprimă iubirea unul față de celălalt.

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra: „Dragostea vine...'Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra: „Dragostea vine...'

Cei doi par extrem de fericiți în fotografiile postate pe Instagram. Aceștia apar alături de actrița Maria Isabel Diazlago, alături de care iubitul Lidiei a jucat într-un serial. Mai mult, cântăreața a făcut primele mărturisiri despre relația sa cu celebrul cubanez.

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Citește și: Lidia Buble are un nou iubit și au plecat în vacanță în Ibiza:„Cineva special'

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei:„I-a căzut părul, avea găuri peste tot'

Citește și: Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că este extrem de fericită în ultima perioadă. Motivul principal este, cu siguranță, iubitul ei, Harlys Becerra. Aceasta a mărturisit că se simte o persoană norocoasă și că se bucură de fiecare moment pe care îl trăiește alături de celebrul actor.

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu', a spus aceasta.

Cu atât mai mult, Lidia a vorbit despre meseria pe care o are partenerul ei de viață, dar și despre celebritate în general.

„Pentru mine nu există actorie, cântăreți, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar e foarte adevărata vorba aia că dragostea vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepti. Doamne, mulți ani am lăudat lucrarea mâinilor tale că așa creaturi ai făcut, băi, da. Sunt norocoasă, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap', a mai spus Lidia.

Lidia Buble, prima fotografie alături de iubitul misterios

Actorul Harlys Becerra a postat o fotografie pe InstaStory în care apare alături de o celebră actriță, Maria Isabel Diazlago și de iubita sa, Lidia Buble. Aceasta a repostat imediat imaginea, căreia i-a atribuit și o melodie extrem de romantică.

„Aici nu ne este frică! Tocmai am coborât din cer.', sunt versurile pe care Lidia le-a atașat fotografiei.

Cu atât mai mult, Lidia pare că se simte în al noulea cer alături de noul iubit. Aceasta a atras imediat atenția fanilor datorită tuturor mesajelor în limba spaniolă postate pe rețelele de socializare.

Cum se înțelege Lidia cu Răzvan Simion

Lidia și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu un an, de comun acord. Cei doi au păstrat o relație minunată de prietenie, lucru pe care îl confirmă chiar JO, prietena artistei.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia’, a declarat Jo.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter