Cum a slăbit Mihai Morar. Ce sport face, pe lângă alergat: "Mintea e mai importantă"

Publicat pe

Mihai Morar a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Prezentatorul urmează să împlinească 40 de ani și a început să fie din ce în ce mai atent la aspectul fizic. Astfel, de curând, omul de radio s-a apucat serios de mișcare și a împărtășit cu fanii din mediul online rezultatele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai exact, pe contul său de socializare, Mihai Morar a postat un filmuleț de la Pilates, pentru că se pare că s-a apucat de asta, dar și un mesaj despre ultima perioadă din viața lui.

Pentru că îi place să fie atent la fiecare detaliu din viața lui, Mihai Morar a decis să împărtășească cu fanii din mediul online metoda prin care a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Citește și: Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale:„Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație'

Citește și: Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia: „Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele”

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.Suma era una modestă

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani:Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Cum a slăbit Mihai Morar

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune, dar și de radio. Chiar dacă este destul de împlinit pe plan profesional, nu trece cu vederea și viața personală.

Astfel, de curând, Mihai Morar a adoptat un stil de viață sănătos. Prezentatorul merge la Pilates și a slăbit spectaculos după câteva ședințe.

Pe contul său de socializare, a postat un videoclip de la orele petrecute la Pilates, dar și un mesaj în care își motivează alegerea făcută.

„Ştiu că lumea e plină de clişee şi prejudecăţi. Sunt şi eu, nu de puţine ori, subiect de zeflemea: Mergi ca fetele, la Pilates?' De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credinţa lui Pilates era că poţi fi bătrân la 30 de ani, dar poţi fi tânăr la 60 de ani. Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii. De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează şi forma corpului. Aşadar… lăsaţi băieţii să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puţin bărbaţi', este mesajul lui Mihai Morar.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter