Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

Publicat pe

Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express. Zarug face echipă cu Lorelai Bratu la Asia Express, sezonul 4. Concurentul a atras imediat simpatia publicului prin felul său de a fi, dar și prin glumele pe care le face pe traseu. Însă, puțini știau cu ce se ocupa înainte de a pariticpa la emisiunea de la Antena1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este cu siguranță unul dintre cei mai simpatici concurenți de la Asia Express. Zarug îți spune adevărul în față în stilul lui caracteristic. A atras imediat simpatia publicului prin felul său de a fi.

Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de DreptCe meserie a avut Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

Pe numele său real Mihai Dan Zarug a decis să ia partea la competiția de la Antena 1 pentru a trece peste anumite bariere. Însă, înainte de a face pasul acesta, tânărul s-a gândit mult și a pus în balanță stilul de viață cu provocările pe care le va întâmpina pe traseu.

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu.Locuiește la Londra

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:'Am rămas repetent de 3 ori'

Citește și: Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express.Cum au reacționat colegii lui

Citește și: De ce a refuzat Zarug să facă o misiune la Asia Express:”Amendați-mă!”

Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express

Cu toate că este apreciat de o țară întreagă, puțină lume cunoaște meseria lui Zarug de la Asia Express. Concurentul a absolvit Știința dreptului la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza din Iași. Ulterior, a mai făcut un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a urmat la Ecole Superieure de Gestion Paris, în Franța.

Timp de doi ani, Zarug a fost jurist, însă a realizat că această meserie nu i se potrivește deloc, așa că a ales să fie fericit. A renunțat la locul de muncă respectiv și s-a axat pe plăcerile lui, mai exact se ocupă de design vestimentar.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau', a mărturisit Zarug la „Chefi la cuțite'.

Zarug a participat și la Chefi la cuțite

În urmă cu trei ani, Zarug a participat și la Chefi la Cuțite, pentru a-și demonstra abilitățile în bucătărie. El a venit pe tocuri în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești’, declara atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter