De ce a refuzat Zarug să facă o misiune la Asia Express: "Amendați-mă!"

Publicat pe

Zarug a refuzat să facă o misiune la Asia Express și a preferat să fie amendat pentru asta. Partenerul lui Lorelei de la Asia Express a declarat că este chiar pregătit să plece acasă, decât să facă misiunea respectivă, ce presupunea, din punctul său de vedere, chinuirea unei păsări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Misiunea pe care a refuzat-o Zarug presupunea să ia un cocoș în cușcă și timp de 24 de ore să-i înregistreze cântegul „cucurigu', cu acopul de a-i surprinde cel mai lung zgomot. Fiindu-i milă de pasăre, Zarug a refuzat la ceas de noapte să îndeplinească proba, iar Lorelei l-a susținut în decizie.

De ce a refuzat Zarug să facă o misiune la Asia Express: "Amendați-mă!"De ce a refuzat Zarug să facă o misiune la Asia Express: "Amendați-mă!"

„Nu pot, fă, să fac așa ceva! Să mă lăsați în pace, amendați-mă', a spus Zarug, părăsind locul cu pricina. „Nu facem. Și mie mi-e milă de el', i-a răspuns Lorelei.

Înainte de a vedea cocoșul, Zarug și Loelei au fost puși în situația de a prinde 5 găini care purtau la picior un șnur portocaliu.

Citește și: Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19:„Nu am luat contact cu sora mea’

Citește și: Simona Halep, nașa de botez de ziua ei.Cine sunt părinții fetiței pe care a creștinat-o

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze:„În doi ani de relație…’

Zarug a refuzat să care în cușcă un cocoș, la Asia Express

În ediția a șaptea de Asia Express, Zarug a refuzat să chinuie un cocoș.

„Am găsit cele cinci găini cu fir portocaliu la degete și trebuia să le dăm la schimb cu un cocoș care să ne cânte cât mai lung. Inițial am vrut să-i spun amărâtul', a explicat Zarug, potrivit a1.ro.

„Mergem fără cocoș și mergem degeaba și aia e. Să mă penalizeze. Eu eram pregătit să părăsesc competiția atunci', a completat concurentul, supărat.

Ulterior, Zarug și Lorelei au plecat să-și cumpere suc, renunțând la cocoș. „Toți banii pe care îi avem îi cheltuim', a spus simpaticul concurent, spre amuzamentul colegei sale.

Zarug și Lorelei, peripeții și la căutarea cazării

Găsirea unei cazări este o încercare dificilă pentru concurenții Asia Express, mai ales că vorbim de o perioadă pandemică. În ediția cu numărul 6 de Asia Express, Zarug și Lorelei au împletit disperarea cu amuzamentul, în căutarea cazării.

Zarug și Lorelei au întâlnit persoane care nu vorbeau limba engleză, iar acest fapt i-a determinat să apeleze la mimă.

Astfel, în fața unei localnice care stătea la poartă Zarug și Lorelei au făcut o adevărată „coregrafie a delfinului', pentru a-i indica femeii care le erau intențiile.

„Noi doi ne-am dori să dormim la dumneavoastră în casă', spuneau cei doi gesticulând și râzând cu poftă.

„Facem coregrafia delfinului ca să semnalăm femeii că vrem s-o invadăm', a explicat Zarug.

Femeia îi privea pe cei doi, fără să-i ajute.

„Mulțumim că n-ați chemat poliția', a spus Zarug, părăsind locul în care locuia femeia.

Ulterior, Zarug și Lorelei au întrebat o femeie cu un copil în brațe care stătea la balcon dacă îi poate caza pentur o noapte. În plus, Lorelei s-a oferit să fie bonă pentru copil, ofertă neaccptată de colegul său.

„Eu nu mă duc într-o casă la țărănoaia ca să fiu și bonă pe 0 lei și 25 de bani', a explicat Zarug.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter