Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19: „Nu am luat contact cu sora mea”

Publicat pe

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19. Cântărețul a făcut vestea publică, la scurt timp după ce sora lui a făcut primele declarații, și ea infectată cu COVID-19. Deși nu s-au văzut în ultima perioadă, din păcate, și el a contactat virusul. Cântărețul nu știe unde a luat boala și a povestit cum se simte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19. Astfel, din păcate, încă un membru din familia artistei s-a îmbolnăvit, pe lângă cântăreață. Ciudat este că el susține că nu s-a văzut cu ea în ultima perioadă, așa că nu știe de unde ar fi putut să contacteze virusul din China. Artistul s-a infectat în urmă cu câteva zile și a povestit care este acum starea lui de sănătate.

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19: „Nu am luat contact cu sora mea'Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19: „Nu am luat contact cu sora mea'

Din păcate, nici Mircea Eremia nu a fost „ocolit' de COVID-19. Cântărețul s-a îmbolnăvit, deși a avut grijă de el în permanență. Există însă și o parte bună. Fratele Alinei Eremia a mărturisit că se simte bine acum. Ba mai mult, are și foarte multă energie, probabil fiind vorba despre o formă mai ușoară a bolii.

Citește și: Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani.A strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Zurich

Citește și: Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău:„Este caz penal, o să vadă el'

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere:„Mă trezeam dimineața….'

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19

Deși în prezent starea lui de sănătate este una bună, Mircea Eremia a povestit că au existat unele zile în care s-a simțit rău, mai ales joi, când „situația a fost mai rea'. Și-a făcut testul vineri și a aflat că are COVID-19. Cântărețul nu știe de unde a luat boala și speră să se vindece cât mai curând.

„Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.', a povestit Mircea, fratele Alinei Eremia pentru cancan.ro.

Totodată, Mircea Eremia a ținut să precizeze că nu a luat contact cu sora lui, Alina Eremia, în ultima perioadă: „Din fericire, nu'.

Cum se simte Alina Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19

Ieri, Alina Eremia a anunțat că are COVID-19. Pentru a-și liniști fanii, cântăreața a vorbit despre starea ei de sănătate. Din fericire, ea se simte bine, făcând doar o formă ușoară a bolii.

„Din fericire, am o formă foarte ușoară de COVID-19. Nu mă simt rău, nu am făcut febră, nu sunt nici măcar obosită, mă simt foarte bine. Am descoperit, din întâmplare, că m-am îmbolnăvit’, a spus Alina Eremia pentru Fanatik.ro.

Alina Eremia a mai transmis că e posibil să se fi îmbolnăvit de COVID-19 din cauza că avea deja sistemtul imunitar slăbit. Frumoasa artistă a suferit de o bronșită foarte urâtă, recent, și s-a chinuit destul de mult timp să o trateze. Acum, vedeta speră să se vindece repede de COVID-19.

„Am avut o bronșită foarte urâtă, a fost chiar neplăcut, m-am tot chinuit să o tratez. Probabil că, deja, aveam sistemul imunitar slăbit, așa cred că m-am îmbolnăvit. Dar, repet, din fericire am o formă foarte ușoară și nu sufăr. Sper să mă vindec repede și fără probleme’, a completat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter