Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile: "Situația a fost absolut penibilă"

Publicat pe

Andreea Esca a vorbit deschis despre cea mai mare gafă pe care a comis-o în timp ce prezenta știrile la PRO TV. Vedeta tv a fost invitată recent în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, ocupând postul de prezentator al Știrilor ProTV, încă din anul 1995. Deși are o experiență vastă în domeniu, nici ea nu a fost ocolită de situații dificile în direct, la tv.

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile: "Situația a fost absolut penibilă"Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile: "Situația a fost absolut penibilă"

Prezentatoarea tv și-a deschis sufletul și a recunoscut că a avut o situație mai neplăcută în timpul unui jurnal. Din fericire, ea a găsit rapid o soluție pentru a ieși din încurcătura creată.

Gafa făcută de Andreea Esca în timp ce prezenta știrile

Andreea Esca a încurcat invitații care se aflau în platou. Deși totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, vedeta a mărturisit că întâmplarea i s-a părut o eternitate.

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie: „Cel mai romantic este faptul că…”

Citește și: Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme, în această vară: „Mi-am făcut analize și…'

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R. A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut: „A venit un bărbat…”

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut', a declarat Andreea Esca.

Cum a reușit Andreea Esca să slăbească

Andreea Esca a vrut să strălucească vara aceasta. Astfel, nu a pierdut timpul și i-a cerut sfatul unui nutriționist. Ulterior, prezentatoarea de la PRO TV a mers și la un medic, iar după ce i-a făcut analizele necesare, i-a prescris o dietă. Porovocarea nu a fost una grea pentru vedetă, spunând că lucrurile au fost destul de simple. A trebuit doar să învețe cum să mănânce corect, cum să nu asocieze unele alimente.

„Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel’, a spus Andreea Esca pentru click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter