Zanni și-a tatuat un mesaj pe care Alex Velea i l-a transmis: „L-am scris ca să...”

Publicat pe

Zanni și-a tatuat un mesaj pe care Alex Velea i l-a transmis! Câștigătorul competiției „Surviror România 2021' a fost de curând la salonul de tatuaje pentru a-și inscripționa pe piele un mesaj transmis primit de la Alex Velea. Acest lucru arată că cei doi au o legătură emoțională foarte specială!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zanni este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Tânărul a povestit de nenumărate ori faptul că a avut parte de o copilărie nefericită și că omul care l-a ajutat cel mai mult este Alex Velea. Acesta i-a deschis ușile spre o carieră în muzică, iar Zanni a profitat la maxim!

Zanni și-a tatuat un mesaj pe care Alex Velea i l-a transmis: „L-am scris ca să...'Zanni și-a tatuat un mesaj pe care Alex Velea i l-a transmis: „L-am scris ca să...'

În semn de respect și recunoștință față de omul care l-a lansat în industrie, Zanni și-a tatuat un mesaj pe care mentorul său i l-a transmis. Acesta se află pe abdomen și este scris INVERS!

Citește și: Zanni, zi de naștere plină de surprize!Cum l-au sărbătorit prietenii

Citește și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor:„Am venit cu niște bacterii…'

Citește și: Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, are COVID-19:„Nu am luat contact cu sora mea'

Citește și: Simona Halep, nașa de botez de ziua ei.Cine sunt părinții fetiței pe care a creștinat-o

Zanni și-a tatuat un mesaj pe care Alex Velea i l-a transmis

Este bine știut faptul că Alex Velea și Zanni au o relație extrem de specială. Cei doi s-au ajutat reciproc în cele mai dificile momente, Alex fiind chiar un mentor pentru câștigătorul Survivor România. Ba mai mult, în perioada în care Zanni se afla în Republica Dominicană, soțul Antoniei i-a transmis un mesaj pe care tânărul l-a tatuat pe abdomen! Acesta și-a scris cuvântul „UMIL'.

„Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil. Mi-am scris ‘UMIL, ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața', a spus Zanni în cadrul unui vlog.

Cuvintele care l-au emoționat pe Zanni

În timpul competiției Survivor România, artistul a trecut prin multe momente tensionate sau pline de încărcătură emoțională. O clipă emoționantă a fost când a deschis scrisoarea de la Alex Velea. Acesta îi transmitea că este mândru de el și că i-a confirmat toate așteptările și părerile pe care soțul Antoniei le avea.

„Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat. Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult: ‘Ai confirmat tot ce am crezut despre tine', a mai spus el.

Și-a cumpărat un apartament

Tânărul a crescut la orfelinat, s-a mutat mai târziu la un cămin studențesc, iar de curând și-a ahiziționat propriul său apartament. Acesta a fost visul pe care Zanni l-a avut întreaga sa viață, iar după câștigarea competiției „Survivor România 2021' l-a îndeplinit!

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!', a transmis Zanni într-un clip video pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter