Zanni, zi de naștere plină de surprize! Cum l-au sărbătorit prietenii

Publicat pe

Zanni de la Survivor România își serbează astăzi ziua de naștere. Cântărețul a avut parte o surpriză de zile mari din partea apropiaților! Câți ani a împlinit artistul, dar și cum a decis să petreacă în această zi specială?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este o zi extrem de importantă pentru Zanni. Câștigătorul Survivor România își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Apropiații i-au pregătit o surpriză de zile mari, iar oamenii din mediul online i-au transmis gânduri bune imediat după miezul nopții.

Zanni, zi de naștere plină de surprize! Cum l-au sărbătorit prieteniiZanni, zi de naștere plină de surprize! Cum l-au sărbătorit prietenii

Zannidache Hubert Edmond, câștigătorul Survivor România, este sărbătorit astăzi cu fast. Tânărul a primit deja zeci de mesaje de la cei apropiați, dar și de la fanii lui din mediul online. Însă, puțini oameni știu cu adevărat ce vârstă a împlinit cântărețul!

Citești și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor: „Am venit cu niște bacterii…'

Citești și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citești și: Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor. Primele imagini din locuința artistului

Citești și: Cu ce s-a ocupat Zanni, înainte să-l cunoască pe Alex Velea: „Aveam clienții mei”/ EXCLUSIV

Zanni își serbează ziua de naștere

Zanni își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Câștigătorul Survivor România a primit primele urări chiar de la fanii săi din mediul online, care îl susțin necondiționat. Aceștia au decis să îi ureze un sincer și călduros 'La mulți ani'.

Cu toate acestea, nu doar internauții au vrut să-i transmită un gând bun de ziua lui de naștere. Prietenii au decis să îi organizeze o petrecere surpriză lui Zanni. Astfel, l-au așteptat la el acasă și au pregătit totul cum se cuvinte!

Au pus baloane și tot felul de decorațiuni în toată casă, iar mai apoi, fix în momentul în care protejatul lui Alex Velea a pășit pe ușă, au început să îi cânte și chiar l-au așteptat și cu un tort.

Și Alex Velea i-a transmis un mesaj extrem de emoționant lui Zanni.

La mulți ani fericiți, fiule! Te iubesc!, a scris Alex Velea pe contul său de Instagram.

Zannidache este născut în data de 20 septembrie 1998, ceea ce înseamnă că astăzi împlinește frumoasa vârstă de 23 de ani.

Zanni și-a cumpărat apartament

A reușit să reziste eroic în junglă mai bine de șapte luni, atât cât a ținut competiția Survivor România. Abilitățile sale fizice l-au ajutat să ajungă până în marea finală, dar și să o câștige.

Astfel, cu premiul pe care l-a obținut, Zanni a decis să își îndeplinească un vis. La puțin timp după ce a revenit în țară, artistul a început să își caute un apartament. A mers și a vizionat câteva, până în momentul în care a pășit în cel prezentat de el de pe Internet și a realizat că acolo se simte acasă.

A încheiat contractul, a semnat și s-a mutat în propria lui locuință. Pe pagina lui de Instagram, a postat primele fotografii, dar și prima impresie despre locul pe care acum îl numește acasă.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a declarat Zanni pe Instagram.

sursă foto: Instagram&Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter