Cine este Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct. A avut un job la birou, înainte

Publicat pe

Cosmina Scăunașu este, în mod oficial, noua asistentă a emisiunii Acces Direct. Tânăra de 33 de ani, care a fost încă de la început în topul favoritelor publicului, a câștigat detașat concursul la care au participat zece concurente. Iată cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a fost cea care le-a dat vestea telespectatorilor, în direct. Imediat după, Cosmina Scăunașu de la Acces Direct a postat un mesaj emoționant pe contul său oficial de Instagram.

Cine este Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct. A avut un job la birou, înainteCine este Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct. A avut un job la birou, înainte

Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct

Cosmina Scăunașu de la Acces Direct se consideră norocoasă și onorată să facă parte din echipa emisiunii de la Antena 1. Totodată, ea le-a mulțumit celor care au sprijinit.

„E oficial ,m-ați votat și datorită vouă am câștigat! Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat pe parcursul acestui concurs, pentru că mi-ați dat sansa să fac parte dintr-o echipă minunată.

Mă simt onorată să fac parte din acest colectiv care, chiar face ca lucrurile bune să se întâmple! De azi, ora 16:30, ne vedem pe @acces_directoficial', a scris Cosmina Scăunașu de la Acces Direct.

Citește și: Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar:’A fost tentativă de omor’

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct

Citește și: Anca Serea nu mai poate face copii

Citește și: Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după COVID-19

Ce job a avut Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct

Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct, a fost a treia concurentă în concurs, număr care se pare că i-a ținut noroc. Tânăra are 33 de ani și până a lucrat de la birou, fiind administrator al unei societăți.

Încă de la început, Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct, deoarece are același prenume ca fosta asistentă a emisiunii și se numește și 'Scăunașu', ocupând astfel scaunul de asistentă a emisiunii Acces Direct.

„Uite că mi-am dorit să apar și în față. După ce am făcut munca de birou, am zis ce-ar fi să apar și la TV?! Și uite-mă aici.

Am 33 de ani, sunt bucureșteancă, sunt zodia taur, am 1 metru 73, sunt singură, nu am relație, nu sunt căsătorită', a povestit Cosmina Scăunașu pe atunci.

Mai mult, Cosmina Scăunașu a afirmat este o fire destul de pretențioasă la capitolul dragoste și că ultima ei relație amoroasă s-a terminat în urmă cu aproximativ patru luni.

Mesajul Mirelei Vaida pentru noua asistentă de la Acces Direct

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut anunțul în direct. Cosmina Scăunașu este cea care va ocupa scaunul din platoul de la „Acces Direct'. Mirela Vaida a avut și un mesaj pentru noua ei colegă de platou.

„Am găsit asistenta. Am căutat-o de vreo două săptămâni și voi ați fost cei care ați ales-o. Asistenta noastră are un nume predestinat.

Ea a și spus acest lucru. O cheamă Cosmina, ca pe fosta noastră asistentă, dar și Scăunașu, pentru că ea practic știe că numele este predestinat.

Și dacă nu ai știut, sper să îți dăm o veste bună și să ne vedem cu bine la muncă, în fiecare zi', a declarat Mirela Vaida în emisiune.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter