Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express. Cum au reacționat colegii lui

Publicat pe

Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express. Coechipierul lui Lorelai Bratu a oferit un moment delicios atunci când a decis să își însușească rolul de asistentă TV. Atât telespectatorii, cât și ceilalți concurenți ai emisiunii s-au amuzant copios datorită numărului său de actorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express! Concurentul i-a făcut pe colegii săi să râdă copios atunci când a intrat în rolul unei asistente TV. Acesta și-a ajutat colegii prin intermediul unei probe care a atras zâmbetele telespectatorilor.

Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express. Cum au reacționat colegii luiZarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express. Cum au reacționat colegii lui

Acesta a atras imediat simpatia colegilor, dar și pe cea a telespectatorilor datorită personalității sale evervescente. Ba mai mult, momentul său de actorie a stârnit comentarii din partea echipelor adverse.

Citește și: Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express.A absolvit Facultatea de Drept

Citește și: Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express:„Fizicul e handicapul cel mai mare'

Citește și: Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic:„Băăă, te-aș bate tare, dar am copilul…'

Citește și: Cristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația.Ce fotografii a postat actrița

Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express

Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express. Vedetele care participă acest sezon la Asia Express au avut parte de provocări extrem de interesante. În proba de aseară, Zarug și-a luat foarte în serios rolul de asistentă TV, fapt ce i-a amuzant pe cei prezenți. Acesta i-a ajutat pe colegii săi prin punerea unor obiecte pe o tavă și a dezvăluit că mereu și-a dorit să facă asta.

„Eu m-am oferit să fiu asistentă TV, să-mi expun șuncile la televizor și să o fac pe mama mândră că mi-a plătit școala la Paris pentru asta.', a transmis acesta la Asia Express.

Mihai Petre, amuzat de interpretarea lui Zarug

Momentul lui Zarug a fost unul plin de umor. Mihai Petre a ținut să menționeze faptul că colegul său a fost foarte atent în momentul în care și-a intrat în rol. Acesta s-a distrat de minune pe tot parcursul momentului.

„Zarug, nu știam că visul lui este să fie asistentă TV, este omul acesta atât de haios. Le alegea simandicos, frumos, era super elegant.', a spus Mihai Petre.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter