Cristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația. Ce fotografii a postat actrița

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și noul său iubit și-au asumat relația, ceea ce, în termeni proprii rețelelor de socializare, înseamnă că au postat fotografii împreună. În 2021, validare unei relații în fața unui milion de fani este echivalentă unui „Da” spus la Starea Civilă, însă lăsând gluma la o parte, Cristina Ciobănașu este îndrăgostită lulea de un nou bărbat, după o relație de 9 ani cu Vlad Gherman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună încă din adolescență și relația lor se îndrepta spre un deznodământ fericit. La împlinirea vârstei de 18 ani, actrița a fost cerută de soție de către iubitul ei, însă căsătoria a tot fost amânată până când s-au despărțit, la începutul acestui an.

Cristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația. Ce fotografii a postat actrițaCristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația. Ce fotografii a postat actrița

În urmă cu o lună, Cristina Ciobănașu a postat o fotografie suspectă cu un tânăr, semn că Vlad Gherman este istorie. Fanii încă mai sperau la o împăcare, mai ales că urmau să se căsătorească, dar nici vorbă de așa ceva.

Iată că, recent, actrița a întărit ideea că relația cu tânărul respectiv este una cât se poate de serioasă și a postat pe Instagram câteva fotografii cu el.

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:'De fiecare dată îmi amintește…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări:'E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare'/ EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

Despre noua relație a Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman a mărturisit că este împăcat cu ideea și că fosta lui logodnică a fost cea care i-a dat vestea, înainte de a se afișa cu el pe rețelele de socializare.

Noul iubit al Cristinei Ciobănașu este un tânăr pe nume Alexandru Mureșan, alături de care actrița pare foarte fericită.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au subliniat că încă îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, iar acest lucru nu-i oprește să-și vadă fiecare de viața lui și să înceapă noi relații.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe contul său de Instagram, în afară de ultima parte.

Cristina Ciobănașu, despre relația actuală cu Vlad Gherman

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Cristina Ciobănașu a vorbit despre despărțirea de Vlad Gherman și despre relația lor din prezent.

„Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele. Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.

Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună’, a spus Cristina Ciobănașu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter