Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

Publicat pe

Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. Zarug a plecat la Asia Express cu Lorelei Bratu și pot fi cu ușurință desemnați cea mai amuzantă echipă datorită glumelor lor. Dacă vă întrebați cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express, aflați că acesta este designer vestimentar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. Zarug, în vârstă de 39 de ani, face echipă excelentă cu Lorelei Bratu la Asia Express. Cei doi reușesc cu ușurință să stârnească râsul oamenilor de acasă datorită felului lor de-a fi și simțului umorului dezvoltat. Concurentul de la Asia Express este o apariție și nu are cum să treacă neobservat de cei din jur, având un farmec special.

Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de DreptCu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

„Ca apariție, de multe ori lumea rămâne șocată. Își dau ghionturi, râd… Mie mi se pare perfect normal și cum mă îmbrac, și cum vorbesc, și cum mă manifest, și cum mă port. Atâta timp cât nu dăunez celor din jur, nu înțeleg unde ar fi problema', a spus Zarug de la Asia Express, când a participat la Chefi la cuțite.

Citește și: Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express:„Încă duc lupte, încă am îndoieli'

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express.Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică.Și-a făcut multe operații estetice

Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express

Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. Zarug, Mihai Dan Zarug pe numele lui complet, este de profesie designer vestimentar și este foarte activ în mediul online. În urmă cu trei ani, Zarug și-a făcut apariția și la Chefi la cuțite într-un mod spectaculos. El a venit pe tocuri în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești', declara atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

Ce studii are Zarug de la Asia Express

La un moment dat, Zarug și-a dorit să devină actor. Prin urmare, le-a spus părinților lui că vrea să dea la actorie. Aceștia nu s-au arătat foarte încântați de idee și l-au sfătuit pe fiul lor să își îndrepte atenția spre alt domeniu. După ce a absolvit liceul din Botoșanu, Zarug a urmat cursurile Facultății de Drept.

După ce a absolvit facultatea, acesta a profesat în domeniul studiat. Totuși, și-a dat seama că nu este fericit cu ceea ce face și, în cele din urmă, a renunțat.

Am ajuns să fac Facultatea de Drept și s-o și închei și să și profesez de doi ani ca jurist, până când să îmi dau seama că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum în viață ai două opțiuni, ori de plângi până mori, ori faci ceva să schimbi ce nu-ți place, am ales să fac ce vreau', a mai spus Zarug de la Asia Express, când a participat la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter