Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Publicat pe

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. Lorelei Bratu face echipă cu Zarug la Asia Express și pot fi desemnați cei mai amuzanți concurenți de pe Drumul Împăraților, replicile lor stârnind râsul telespectatorilor. Lorelei de la Asia Express are 34 de ani și este cel mai cunoscut model plus-size din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. Lorelei a plecat pe Drumul Împăraților împreună cu Zarug. Cei doi fac o echipă pe cinste în competiția difuzată de Antena 1 și chiar ar putea fi cu ușurință desemnați ca fiind cea mai amuzantă echipă de la Asia Express, sezonul 4. Adesea, Lorelei și Zarug reușesc să îi facă să râdă pe fanii emisiunii Asia Express doar prin felul lor de a fi.

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-sizeCu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Pentru cei care se întrebau cu ce se ocupă, de fapt, Lorelei Bratu, aflați că aceasta este cel mai cunoscut model plus-size din România. În plus, Lorelei este și body activist și militează pentru ca femeile să își îmbrățișeze formele, indiferent de numărul kilogramelor.

Citește și: Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express.La ce le pot folosi concurenții

Citește și: Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express:„Te enervezi…'

Citește și: Theo Rose are COVID-19 a doua oară:„Nu m-am simțit prea bine!'

Citește și: Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent:„Această întâmplare m-a…'/ EXCLUVIV

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express

În plus, Lorelei a primit și diferite porecle, de-a lungul timpului, din cauza greutății sale. „Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă', spunea ea în urmă cu câțiva ani.

Acum, Lorelei de la Asia Express este foarte activă pe Instagram, acolo unde promovează frumusețea indiferent de numărul de kilograme. Aceasta încearcă să le inspire pe femei să nu mai fie complexate de cum arată și să își trăiască viața așa cum vor.

Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată’, a spus Lorelei de la Asia Express în cadrul unei emisiuni TV.

Lorelei Bratu de la Asia Express are și o agenție de PR

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. Pe lângă faptul că este model, Lorelei de la Asia Express are experiență de peste nouă ani și în vânzări. De peste cinci ani, aceasta are propria afacere: o agenție de PR pentru creatorii de conținut. Lorelei Bratu de la Asia Express creează campanii împreună cu echipa sa în jurul influencerilor care se ocupă de fashion și lifestyle.

Lorelei este din Tecuci, dar locuiește de mai mulți ani în București. Ea a absolvit Colegiul Național 'Calistrat Hogas' din Tecuci, profilul Matematică – Informațică. După care, concurenta de la Asia Express a urmat cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București și a absolvit și un master în Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice, potrivit a1.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter