Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express. La ce le pot folosi concurenții

Publicat pe

Ce sunt nestematele Puterii de la Asia Express. Concurenții vor avea mare nevoie de ele de-a lungul competiției. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, le-a povestit telespectatorilor despre pietrele prețioase, dar și care este rolul acestora.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Asia Express sezonul 4 a început. Concurenții fac tot posibilul să câștige probele și să ajungă primii la final. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a explicat ce sunt Nestematele Puterii, dar și cum pot fi folosite de echipe.

Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express. La ce le pot folosi concurențiiCe sunt Nestematele Puterii de la Asia Express. La ce le pot folosi concurenții

A început competiția Asia Express! Concurenții au trecut deja prin multe situații neprevăzute, iar mulți dintre aceștia chiar au clacat. Ei bine, echipele sunt în căutarea Nestematelor Puterii sezonul acesta. Irina Fodor le-a explicat cum pot fi folosite acestea.

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express: „Nu mai înțelegeam nimic”

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea'

Citește și: Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express?

Nici bine nu a început sezonul acesta, că deja concurenții s-au lovit de mai multe probleme. Lidia Buble și Estera au izbucnit în lacrimi încă din cea de-a doua zi. De asemenea, lucrurile nu au arătat bine nici în echipa formată din Alexandra și Anca Ungureanu.

Cu toate acestea, concurenții fac tot posibilul pentru a parcurge toate probele. Irina Fodor i-a anunțat că sezonul acesta vor fi în căutare de nestemate.

Cine va descoperi Nestematele Puterii va primi bonusuri și puteri pe care le poate folosi de-a lungul cursei. Acestea vor fi ascunse în cufere închise cu cheia, iar cufărul va călători în rucsacul primei echipe ajunse la finalul cursei.

Prima echipa care va ajunge la Irina Fodor și avea o astfel de nestemată va decide soarta ultimei echipe. Dacă piatra din cufăr este verde, ultima echipă va fi salvată, însă daca este roșie, cuplul va părăsi competiția Asia Express.

„Cine le va descoperi va primi bonusuri și puteri ce pot face diferența în ecuația cursei. O astfel de nestemată va fi ascunsă într-un cufăr închis cu cheia, cufărul va călători în rucsacul primei echipe ajunse la mine, iar la finalul cursei pentru ultima șansă vom vedea ce culoare are. Dacă e verde smarald, echipa e slavată. Dacă e roșu rubin, echipa va fi eliminată.”, a dezvăluit prezentatoarea TV despre puterile pe care le au pietrele prețioase.

Listă concurenți Asia Express sezonul 4

Sezonul 4 Asia Express a început, iar concurenții au fost aleși cu grijă pentru a putea face față provocărilor. Astfel, echipele de sezonul acesta sunt formate din următoarele vedete.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Cuza de la Noaptea Târziu, declarații despre Asia Express

Cuza de la Noaptea Târziu participă sezonul acesta la Asia Express. Tânărul vlogger este convins de faptul că îi va fi greu, însă vrea să își facă niște amintiri frumoase.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!🤣Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza. 

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter