Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere: „Problemele lui s-au accentuat”

Publicat pe

Soțul lui Emily Burghelea este internat la spital în luna de miere! Se pare că ultima perioadă a fost mult prea solicitantă pentru fosta concurentă „Bravo, ai stil!' și proaspătul ei soț. Aceștia au mers în Turcia pentru luna de miere, însă au ajuns la spital!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea s-a căsătorit de curând cu iubitul său misterios, Andrei. Cei doi s-au stresat foarte mult atât cu pregătirile pentru nuntă, cât și pentru botezul fetiței lor. Toată această perioadă și-a spus cuvântul, iar în luna de miere iubitul lui Emily a ajuns la spital!

Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere: „Problemele lui s-au accentuat'Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere: „Problemele lui s-au accentuat'

Aceasta a povestit pe Instagram care este starea de sănătate a soțului său și cum s-a raportat ea la întreaga situație. Mai mult decât atât, Emily petrece timpul cu micuța Amedea și așteaptă ca partnerul său să se simtă mai bine.

Citește și: Emily Burghelea s-a căsătorit în secret.Prima fotografie în rochie de mireasă

Citește și: Emily Burghelea a născut natural:”24 de ore a durat travaliul”. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie:„Aveți grijă…'

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze:„În doi ani de relație…'

Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere

Emily și soțul ei nu s-au putut bucura prea mult de luna de miere deoarece odată ajunși în Turcia, starea de sănătate a lui Andrei s-a înrăutățit. Potrivit fostei asistente de la „Acces Direct', cei doi au ales special Turcia ca destinație pentru luna de miere. Aici este spitalul unde partenerul lui Emily își poate rezolva problemele medicale.

Știți ca se zice că prima plecare a unui cuplu tânăr căsătorit, în lume, se numește luna de miere. Asta ar trebui să fie și pentru noi, luna de miere, dar Andrei m-a pus să aleg și din toate țările din lumea asta, am ales să venim aici, unde suntem acum, în Turcia. Dar nu ca să ne distrăm sau să ne relaxăm, am zis că daca tot este el atât de bine dispus și acceptă să mergem oriunde în lume, vreau să venim aici ca să-și trateze niște probleme de sănătate.', a scris aceasta.

„Este momentul să luăm o pauză'

După multe luni încărcate cu griji și stres, Emily și soțul ei au decis să ia o pauză bine-meritată. Cei doi urmează să se distreze împreună în vacanță abia după ce Andrei se va simți mai bine. În acest moment el este internat în spital.

Este un spital foarte bun aici, unde este deja internat și îmi doresc din suflet să nu dureze foarte mult ca să mai avem și timp să ne distrăm împreună. Sunt niște chestii pe care le are de mai mult timp, n-a vrut până acum să le trateze, că așa e el. Vă ziceam că-mi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta și să-l știu și eu bine. Am avut niște perioade extrem de aglomerate, ne-am suprasolicitat amândoi, problemele lui s-au accentuat în perioada asta și din cauza asta am decis că este momentul să luăm o pauză și să avem grijă de noi', a completat aceasta.

Emily nu îl așteaptă singură

Emily Burghelea nu a rămas singură în Turcia! Aceasta este însoțită de fetița ei, Amedea, despre care spune că este foarte cuminte! Cele două petrec timpul împreună până când „tati' va ieși din spital.

„Poate că luna noastră de miere este mai ciudată, dar tot ce îmi doresc acum este ca Andrei să fie bine! Nu vreau să ne plimbăm, nu vreau să vizităm, am venit aici special ca el să își rezolve problemele de sănătate pe care le are…Tati, te așteptăm cuminți! Fă-te bine și vino repede înapoi!', este o parte din ultimul mesaj postat de Emily pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter