Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege”, de la Pro 2. Este antreprenoare

Publicat pe

Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2. Cinci femei independente pornesc în aventura lor în căutarea iubirii. Prima concurentă de la „Femeia Alege'  este Oana Zidaru, o antreprenoare de 36 ani, care a fost întotdeauna atrasă de modă și frumusețe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2. În Instambul, într-o vilă luxoasă, cinci femei independente au pornit în aventura vieții lor timp de câteva luni. Provocarea concurentelor va fi aceea de a-și găsi un bărbat care să se potriviească așteptărilor lor și care să le facă inima să bată mai tare.

Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2. Este antreprenoareCine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2. Este antreprenoare

Prima dintre cele cinci concurente de la „Femeia Alege' este Oana Zidaru. Oana Zidaru are 36 de ani, este antreprenor și a fost mereu atrasă de modă și frumusețe. Aceasta a petrecut 13 ani în lumea jurnalismului, după care s-a axat pe dezvoltarea propriei sale pagini de Instagram. În timpul pandemiei, Oana Zidaru de la „Femeia Alege' a făcut un alt pas important în ceea ce privește cariera ei, ci anume lansarea propriului produs pentru ondularea părului.

Citește și: Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după COVID-19.Anunțul a fost făcut în direct

Citește și: Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate:„Nu mai pot să merg singur'

Citește și: Cum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul și cum au decurs primele întâlniri:„Din acea seară, nu ne-am mai despărţit nicio zi'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea nu mai poate face copii:„Starea mea de sănătate e precară…'

Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege'

Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege'. Oana Zidaru de la „Femeia Alege' este o femeie puternică și nu se teme de singurătate. Aceasta s-a concentrat foarte mult pe partea profesională a viații ei și simte că acum a venit momentul să se ocupe și de planul sentimental.

Până acum, am reușit în tot ceea ce mi-am propus pe toate planurile, mai puțin pe planul personal și vreau să lucrez și la capitolul acesta. Simt că a venit momentul să mă ocup 100% și de asta și să mă dedic și planului personal mai mult decât poate aș fi făcut-o de acasă. Ar fi interveni cu siguranță și planul profesional, ori acolo, măcar știu că patru luni o să fiu focusată doar pe asta', a mărturisit Oana de la „Femeia Alege'.

Cum arată bărbatul ideal pentru Oana Zidaru

Oana Zidaru își dorește să întâlnească pe cine la „Femeia Alege' care să gândească pozitiv. „Nu pot să spun neapărat că am un tipar anume. Mi se pare mult mai important să fim pe aceeași lungime de undă. Să fie o fire optimistă, să gândească pozitiv și să aibă simțul umorului', a spus Oana despre cum ar vrea să fie viitorul ei partener.

Oana Zidaru a spus că familia și prietenii ei au fost fericiți pentru ea, dar și triști pentru că aceasta  va lipsi câteva luni de acasă.

Au fost entuziasmați și bucuroși pentru mine, dar în același timp sunt și triști pentru că nu am fost niciodată plecată atâta timp. Mie nici măcar în vacanțe nu îmi place să merg mai mult de o săptămână, maximum două. Va fi o provocare', a spus concurenta de la „Femeia Alege'.

Cei dragi îmi vor lipsi enorm! Sunt foarte apropiată de cei din familie și am doi nepoți minunați care sunt obișnuiți să mă vadă aproape în fiecare zi', a mai afirmat aceasta.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă