Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express: „Încă duc lupte, încă am îndoieli”

Publicat pe

Alexandra Ungureanu a revenit în atenția publicului odată cu participarea la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities', iar acum la Asia Express sezonul 4. Artista tocmai ce s-a întors din Asia și a vorbit despre succesul pe care îl are, dar și despre temerile ei.

CI CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a cunoscut succesul în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când cânta alături de Crush. De ceva timp, artista a reapărut în atenția publicului și se bucură de un enorm succes.

Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express: „Încă duc lupte, încă am îndoieli'Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express: „Încă duc lupte, încă am îndoieli'

Alexandra Ungureanu a participat anul trecut la reality show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities' de unde a plecat cu marele premiu. Iar zilele acestea, artista s-a întors de la Asia Express, însă îi vom vedea evoluția în această toamnă.

Ce își dorește Alexandra Ungureanu

Ca orice alt artist, și Alexandra Ungureanu a avut de suferit din cauza pandemiei. Artista visează să revină pe scenă și să fie aclamată de public.

După ce a cunoscut succesul și pe partea de emisiuni TV, Alexandra Ungureanu spune că vrea să se reapuce de muzică, însă i se pare că vremurile s-au schimbat și că sunt mult mai greu de găsit oamenii care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu.

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:

Citește și: Agresoarea Mirelei Vaida este judecată pentru exhibiționism, după ce a atacat-o cu un bolovan, în platou

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor:

„Recunosc: cel mai mult visez la întâlniri cu oameni care să-mi readucă entuziasmul pe partea muzicală. Să compunem piese pe care eu însămi să nu mă mai satur să le ascult. Cum era demult, când cântam cu trupa Crash. Erau vre­muri cu o muzi­că extraor­di­nară, cu avânt şi trăi­re totală', a spus Alexandra Ungureanu pentru formula-as.ro.

Alexandra Ungureanu a mărturisit că își dorește să urce din nou pe scenă și să simtă acele emoții din timpul unui concert. Artistei îi este dor de sentimentele de fericire și mândrie pe care le simțea după ce lansa o piesă.

„Mi-e dor de asta. Nu ştiu, m-am schimbat eu sau poa­te e prea multă muzică în jur şi cum­va totul se pierde în mul­ţime, sau poate nu am mai întâl­nit eu oameni cu care să am acea chi­mie extraordinară. Nu ştiu să spun care este cauza, dar eu la asta vi­sez: să ajung iar în nişte echipe în care proce­sul creativ să fie din acela de-ţi face piele de găină, să trăiesc muzică în fie­care por'.

„Sincer, când se întâmplă asta, pentru mine nu mai contează dacă mu­zica izvorâtă din acest proces are sau nu succes. Bucuria momentului depă­şeşte ori­ce'.

„Încă duc lupte, încă am îndoieli'

Deși se bucură de un enorm succes, Alexandra Ungureanu încă nu știe dacă televiziunea este cariera pe care ea trebuie să o urmeze în continuare. Iar acest succes de care se bucură o face să aibă și mai multe îndoieli cu privire la viața ei profesională.

„Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbu­ră prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corectă'.

Alexandra a mărturisit că de ceva timp este din nou singură și că acesta poate fi un alt motiv pentru stările ei de nesiguranță.

„Poa­te şi soli­tu­dinea are doza ei de vină în aceste stări. Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capi­tol. Las tim­pul să le aşeze cum vrea el'.

„Este cum îţi spu­neam la început, deşi admirată mai mult ca nicio­dată, sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări.', a mai spus ea în același interviu', a mai spus Alexandra Ungureanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter