Horoscop 19 septembrie 2021. Zodiile care dau de necaz

Publicat pe

Horoscop 19 septembrie 2021. Chiar dacă este duminică, nu va fi cea mai fastă zi pentru multe zodii. Astrele se încăpățânează să-i provoace pe unii nativi, care vor avea parte de discuții, momente tensionate sau chiar de trădări neașteptate, fie pe plan amoros, fie financiar. Dar nu toți vor avea ghinion…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 septembrie 2021 – Berbec

Azi nu vei începe ziua cu dreptul, deoarece o întâlnire pe care o așteptai de multă vreme se va amâna. Asta va fi, în cele din urmă, spre binele tău deoarece nu e favorizată comunicarea. Atenție, așadar, fiindcă se pot isca certuri din senin în familie, mai ales pe fondul lipsei de bani. Ar fi bine ca azi să-ți dedici timpul ție, și nu celorlalți.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Taur

Nici în cazul tău comunicarea nu e favorizată, cu toate astea azi nu vei avea încotro. Te așteaptă niște ore bune petrecute cu familia în parc sau chiar în afara orașului. Nu este cel mai bun moment să le reproșezi lucruri copiilor sau jumătății tale! Spre seară, o veste bună legatăde domeniul profesional te va binedispune.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Gemeni

Îți tunăși îți fulgeră, pentru că ți se pare că nimic nu-ți iese. Mai mult, și starea de sănătate îți transmite semnale de multișor, care azi se vor acutiza. Azi nu vei fi sufletul petrecerii, așa că apropiații îți vor evita compania. Mobilizează-te însă, va începe o săptămână fastă atât pe plan personal, cât și profesional.

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Horoscop 19 septembrie 2021 – Rac

Astrele îți surâd pe plan amoros, așadar azi vei avea parte de surprize plăcute. Dacă nu ai încă partener, nu e exclus să cunoști pe cineva care îți va schimba viața. Dacă te afli într-o relație, ați putea să vă măriți familia sau să primești o cerere în căsătorie. O persoană mai în vârstă din anturaj îți va strica însă dispoziția cu pretențiile ei.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Leu

Certurile în familie vor fi la ordinea zilei azi, fiindcă ți se reproșează că nu te implici destul în treburile domestice. Încearcă să nu ripostezi cu replici tăioase, fiindcă va degenera totul. Spre seară, o veste bună legată de bani sau de o călătorie îți va ridica moralul.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Fecioară

Te deranjează problemele personale și, momentan, nu găsești soluții. Nu încerca să atragi norocul cu orice preț, fiindcă azi ai putea să pierzi o sumă importantă de bani făcând investiții riscante. Latura amoroasă, în schimb, este mai bine aspectată, așadar petrece-ți ziua cu partenerul de viață. L-ai cam neglijat…

Horoscop 19 septembrie 2021 – Balanță

Chiar dacă azi e ziua ta de odihnă, ți-ar putea parveni niște vești deranjante de la job. Vei afla că un coleg în care ai încredere nu e chiar cine pare. Frustrarea te va face să-i cauți nod în papură și jumătății tale, însă spre seară, odată cu vizita unui prieten vechi, te vei calma.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Scorpion

Nici tu nu te poți lăuda cu o energie bună. Iar din cauza asta se creează un cerc vicios… Problemele resimțite la nivel emoțional îți vor afecta și sănătatea și, paradoxal, te vor împinge spre ceartă. E cel mai nepotrivit moment să-i faci acum partenerului tău o criză de gelozie! Susținerea unei persoane de sex opus te va ajuta să depășești momentul.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Săgetător

Vei avea o zi extrem de activă și, chiar dacă asta îți face plăcere, la un moment dat va fi prea mult până și pentru tine. A venit momentul să te gândești mai mult la tine și mai puțin la problemele altora. Apelează la economii și pleacă în vacanță, nu-ți va rezolva nimeni sarcinile în lipsa ta…

Horoscop 19 septembrie 2021 – Capricorn

Ai adus cu tine acasă problemele profesionale și, în loc să te relaxezi în weekend, ai reușit să agiți pe toată lumea. Din acest motiv, comunicarea cu cei din jur e deficitară, iar cei dragi îți reproșează că sunt mereu pe locul doi. N-ar strica să apelezi la comfort food sau să dai o fugă în mall… să-ți revitalizezi starea de spirit.

Horoscop 19 septembrie 2021 – Vărsător

Nu e cel mai potrivit moment să iei decizii fără să te sfătuiești cu apropiații. Ai tendința să dramatizezi și vezi totul în negru. Problema ta financiară se va încheia în scurt timp, iar la job vor apărea oportunități pe care le aștepți de mult. Și planul amoros se va limpezi în scurt timp.

Horoscop 19 septembrie – Pești

Nu vei scăpa nici tu te momentele tensionate… fiindcă astrele îți vor face treaba până la capăt. Dacă nu vrei să-țistrici ziua de tot, ar fi bine să u răspunzi la telefoanele venite de la job. Doar așa te vei bucura, spre seară, de momente liniștite în familie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter