Horoscop 23 septembrie 2021. Iubire ca-n filme pentru Peşti

Publicat pe

Horoscop 23 septembrie 2021. Pentru Pești se anunță o iubire ca-n filme începând de astăzi. Ori întâlniți persoana cu care veți trăi o poveste fascinantă de dragoste, ori relația pe care o aveți deja trece la alt nivel. Poate urmează chiar o cerere în căsătorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 septembrie 2021. Berbec

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului vor avea parte de o zi plină, mai ales din punct de vedere profesional. Aţi putea beneficia de nişte venituri suplimentare în urma unui proiect demarat cu succes. Este o zi interesantă și confuză în același timp. 

Horoscop 23 septembrie 2021. Taur

Poate chiar vreţi să ieşiţi din rutină și astăzi aveţi nevoie de o schimbare de peisaj. Mergeți într-o excursie, faceți o plimbare în parc, alocați-vă câteva minute de relaxare. Cel puțin veți petrece timpul visând sau pierzându-vă într-o lume fantastică. Partenerul vă va încuraja în ceea ce vă doriţi să faceţi.

Horoscop 23 septembrie 2021. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt pasionaţi de tot ce ţine de astrologie în această perioadă. Astăzi creierul tău nu poate procesa informaţiile primite de la cei din jur suficient de repede. Nu te stresa. Pentru un somn liniştit e preferat să ieşi la o plimbare în natură, spun astrele.

Horoscop 23 septembrie 2021. Rac

Astăzi au loc tot felul de activităţi plăcute în viața voastră. Veți rezolva situația într-un mediu calm și fără conflicte. Puteți avea momente de neuitat alături de cei dragi. Nu fi prea timid să ieși la cafeaua aia la care te-a invitat colegul pe care îl placi de atâta timp și să vezi ce se întâmplă. Este o zi numai bună pentru noi începuturi.

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși’

Citește și: „Au stat șapte luni de zile arestați și au trăit din mila Bisericii’.Momentele de groază prin care a trecut un cunoscut prezentator TV

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„Pentru că…’

Horoscop 23 septembrie 2021. Leu

E posibil să începeţi o nouă afacere sau să o dezvoltaţi pe cea în care sunteţi implicat deja. Nu vă lăsaţi intimidaţi de birocraţie şi probleme de natură tehnică. Dacă le luaţi rând pe rând, le veţi rezolva pe toate. Liniștea vă va ajuta să găsiţi cuvintele potrivite pentru a aborda o problemă delicată cu partenerul.

Horoscop 23 septembrie 2021. Fecioară

Vă gândiţi la un tip de aventură pe cre nu aţi încercat-o până acum. Aţi putea escalada un munte sau să planificaţi o excursie în Pacific. Orice vreţi să încercaţi, aţi face bine să începeţi să construiţi un plan încă de acum.

Horoscop 23 septembrie 2021. Balanță

S-ar putea să întâlniți oameni noi care o să vă pară fascinanți şi care pe viitor ar putea să vă devină prieteni apropiați. Trebuie să aveţi încredere în instinctele voastre. Viața dvs. amoroasă începe să arate ca o luptă. În realitate, este o luptă internă. 

Horoscop 23 septembrie 2021. Scorpion

Prietenii, activitățile de grup și evenimentele sociale ar putea să vă ocupe mult timp, așa că trebuie să vă așteptați să vă petreceți ziua interacționând cât mai mult cu oamenii. Probabil veți considera că ziua este interesantă, distractivă și chiar plăcută. Pentru cei care sunt singuri, există o şansă reală de a întâlni pe cineva care să vă atragă atenţia.

Horoscop 23 septembrie 2021. Săgetător

Ziua de azi s-ar putea transforma într-una foarte ocupată. Te concentrezi pe două lucruri. Primul ţine de lucrul la computer şi cu alte tehnologii, posibil dintr-o perspectivă creativă. A doua ţine de interacţiunea cu mulţi oameni noi. Contactul tău cu aceste persoane ar putea fi foarte plăcut.

Horoscop 23 septembrie 2021. Capricorn

Azi ar trebui să fii încântat şi entuziasmat de viaţă în general. Mintea ta ar putea să jongleze de la proiecte creative, la filosofie, călătorii, locuri îndepărtate şi pe toate le vei putea lua în calcul să fie în centrul potenţialelor activităţi viitoare.

Horoscop 23 septembrie 2021. Vărsător

Joi, nativii zodiei Vărsător se vor gândi cum să își rotunjească veniturile. Au nevoie de o colaborare sau un parteneriat care să le aducă mai mulți bani. Vărsătorii se concentrează pe acţiunile pe care le face o persoană importantă din viaţa lor.

Horoscop 23 septembrie 2021. Pești

Iubirea va fi ca în filme pentru voi! Lumânări parfumate, muzică ușoară și seducția cuiva interesant. Între timp, vă puteți bucura de un film sau puteți citi o carte pentru a vă satisface dorințele romantice.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter