„Au stat șapte luni de zile arestați și au trăit din mila Bisericii”. Momentele de groază prin care a trecut un cunoscut prezentator TV

Publicat pe

Șerban Copoț a făcut parte din formația pop Animal X, iar cu timpul s-a îndreptat către televiziune. Artistul este coprezentatorul mai multor show-uri de talente de la Antena 1, inclusiv iUmor și Next star.

Cântărețul a făcut parte din „Animal X' în perioada 1999-2005, unde împreună cu celelalte două voci, Vierme (Laurențiu Mihai Penca) și Șopârlă (Alexandru Sebastian Salaman) au făcut furori cu piesele lor muzicale. Șase ani în care au fost în topul celor mai ascultate trupe, apoi au ales să se ducă spre zona de underground, fără să mai aibă legătură cu muzica comercială.

Acum, Șerban Copoț face tabere cu copii între 8 și 15 ani, a scris o carte special pentru ei, urcă pe munte, iar dorința sa a fost ca și fiii lui să-i urmeze exemplul și anume să exploreze natura.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, vedeta povestește cum a intrat în televiziune, dar și ce anume l-a învățat.

Puțini dintre fani știu că Șerban Copoț este campion național la yachting. Practică de la nouă ani, pentru el fiind unul dintre cele mai complexe sporturi din lume. Și-ar dori să facă și o tabără de yachting la mare, unde exploratorii să învețe să conducă o barcă cu vele. A terminat Liceul Militar de Marină, însă nu a ales să aibă o carieră în domeniu.

„Tata și doi dintre frați erau marinari. Pentru că vânduseră flota, am văzut ce s-a întâmplat din punct de vedere financiar, iar pentru familia mea a fost un colaps abisal. Au fost niște momente de groază. Ei erau angajați la flota română, navele aveau datorii foarte mari și erau arestate prin diverse porturi. Frate-miu cu taică-miu au fost pe nava arestată, cu tot cu echipajul care nu avea nicio treabă. Și ei au stat șapte luni de zile în raza portului și au trăit din mila Bisericii catolice din India. Noi (n.r. membrii familiei) nu aveam contact cu ei, cum e acum, și a fost foarte greu', a mai continuat artistul.

Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de peste un deceniu, iar acum șase ani și-au spus „Da!', devenind soț și soție. Ce doi au împreună doi băieți și o fetiță: pe Tudor (10 ani), Alex (cinci ani) și pe Ada-Noelle (nouă luni).

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter