Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: "Băăă, te-aș bate tare, dar am copilul..."

Publicat pe

Dani Oțil a devenit mult mai tolerant în trafic de când este tată, iar un episod care să exemplifice această schimbare s-a întâmplat recent. Vedeta Antena 1 a povestit că a evitat un moment ce putea degenera într-o știre de la ora 5, dacă nu l-ar fi avut pe fiul său de două săptămâni în mașină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu un copil în mașină este mai greu să te bați în trafic. Imposibil, de fapt, dacă ești un tată responsabil. Iar Dani Oțil a demonstrat că este! Acesta a povestit la Neatza că a avut un schimb de replici dur în trafic, cu un alt șofer, iar totul se putea termina foarte prost dacă nu l-ar fi pus pe primul loc pe fiul său de două săptămâni, care se afla atunci în mașina lui.

Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: "Băăă, te-aș bate tare, dar am copilul..."Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: "Băăă, te-aș bate tare, dar am copilul..."

'Băăă, te-aș bate! Te-aș bate tare, dar am copilul în spate', a mărturisit Dani Oțil, care vorbea în șoaptă în timp ce detalia, pesemne că așa a avut loc și conversația cu participantul la trafic care i-a creat nervi.

„Și eu te-aș bate!', a fost reacția șoferului.

Dani Oțil: „Bă, ai copil?'

Bărbatul musculos: 'Da, am!', moment în care Dani Oțil a plecat cu mașina de lângă el.

'Nu vor mai fi bătăi în felul acesta în București.', a concluzionat Dani Oțil în direct, în propria emisiune.

Povestioara lui Dani Oțil a făcut deliciul colegilor de la 'Neața cu Răzvan și Dani', iar acesta s-a declarat mulțumit de maturitatea cu care a gestionat situația din trafic.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Răzvan Simion, despre relația cu Dani Oțil:'Fiica mea a fost concepută cu Dani de față'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: „Te eliberezi și te simți mai bine'

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt părinți de două săptămâni

Gabriela Prisăcariu a născut acum două săptămâni un băiețel și recent a dezvăluit ce nume au ales pentru el. Fiul lui Dani Oțil are două prenume. După ce l-au alintat „Cârcel' sau „Mâini de bătrânel', Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dezvăluit că îl vor boteza pe fiul lor Luca Tiago.

Luca este un nume biblic, care provine din grecescul Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios. De asemenea, mai există și o asociere cu latinescul „lux’ care s-ar traduce prin „lumină’ și cu grecescul „leukos’, care semnifică „alb’, „puritate’.

La rândul lui, Tiago provine din portugheză și e nume de sfânt. Se spune că destinul celor cu acest nume stă scris în stele și ar fi predestinat spre latura sportivă și noroc.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său

La scurtă vreme după ce Gabriela Prisăcariu și bebelușul ei au fost externați, Dani Oțil a făcut publică scrisoarea formulată pentru fiul lui, Luca Tiago.

„Dragul meu „Cârcel sau „Mâini de bătrânel, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine, e o parte din scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul lui scrisă pe Instagram.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter