Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: "Te eliberezi și te simți mai bine"

Publicat pe

Connect-R a acceptat provocarea Asia Express, deși avea probleme de sănătate despre care știa că vor fi agravate de stresul competiției. La un moment dat, artistul a îngenuncheat de durere, dar a mărturisit că asta nu îl va opri să înainteze în cursă și să dea tot ce are mai bun pentru a ajunge printre primii, la finalul probei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cuza și Emi, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift s-au luptat pentru a rămâne în continuare pe Drumul Împăraților. Cele trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă.

Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: "Te eliberezi și te simți mai bine"Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: "Te eliberezi și te simți mai bine"

Probleme nu au fost deloc ușoare, iar concurenții au fost nevoiți să își învingă temerile de lipitori și să pună mai mult accent pe munca în echipă. Dacă pentru celelalte echipe lucrurile păreau să meargă destul de bine, pentru Connect-R de la „Asia Express', care se confruntă cu probleme de sănătate, nu a fost la fel.

Connect-R are gastrită și durerea pe care a simțit-o atunci l-a afectat. „Gastrita așa acționează când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine, iar asta nu mă face să mă opresc din cursă. Am trecut la acțiune după', a spus artistul.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorel Vișan, la 84 de ani: „Cea mai mare durere a mea este că…'

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși

Connect-R a avut o criză de spondiloză cervicală la Asia Express

„Oboseala își spunea cuvântul, nu mai înțelegeam nimic, nici unde să mă uit, nici pe unde să o iau. La un moment dat fac o criză de spondiloză cervicală', a dezvăluit artistul.

Connect-R a trecut prin momente dificile în sezonul 4 din Asia Express, după ce a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Concurentul a apelat cele mai neașteptate gesturi pentru a scăpa de dureri.

Pentru a scăpa de durerea apărută în urma crizei de spondiloză cervicală, concurentul a luat decizia să lase toate hainele pe care le avea în rucsac într-un colț de unde le poate lua un alt om:

„Și am luat tot ce mi-am luat de acasă: pătură, pernă, cearșaf, haine, pijamale. Am luat și le-am pus într-un colț, poate le găsește un amărât. Nu mai pot, sunt fără haine, are Domnul grijă de mine', a mai zis Connect-R.

Connect-R și Shift au fost salvați de la eliminare de diamantul verde

Maratonul primei etape din Turcia a continuat aseară, pe Drumul Împăraților, pe un traseu plin de adrenalină. Trei echipe au spus miercuri seară 'ultima șansă' și au luptat în cursa ultimatum din Istanbul.

Connect-R și Shift, alături de Cuza și Emi, s-au calificat automat în testul sub presiune, urmați de Zarug și Lorelai, cuplu ce a primit cele mai multe voturi din partea celorlalte echipe: 'Mie îmi place când sunt subestimat. Atunci când subestimezi pe cineva lași garda jos și ești mai puțin atent', a mărturisit Zarug înainte de începerea cursei.

Pentru cele 6 vedete, cursa pentru ultima șansă a fost un maraton tensionat pe străzile orașului de pe două continente – Istanbul. Cultura locală și obiceiurile au stat la baza tuturor misiunilor de miercuri seară, misiuni ce le-au testat vedetelor rapiditatea, atenția la detalii și anduranța.

Finalul serii a fost unul tensionat pentru Connect-R și Shift, echipă ajunsă la pe ultimul loc la Irina, căci cei doi au depins de culoarea diamantului din cutia securizată: 'Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii. Ne-am depășit condiția cu mult', au afirmat băieții.

Din fericire, diamantul a fost verde, motiv pentru care Connect-R și Shift vor continua cursa alături de colegii lor și în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților:

'Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să mergem mai departe pentru că vom vedea ce putem să facem mai mult în urma lucrurilor pe care le-am înțeles azi', a spus Shift. 'E verde! Rămânem!', a adăugat Connect-R cu ochii în lacrimi.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter