Știați că în sectorul 4 există un bazin semi olimpic?

Publicat pe

Aveți nevoie de un antrenor cu multă experiență pentru înot? Aveți nevoie de ore de gimnastică acvatică și de recuperare motorie? Sunteți interesat să înotați sau să vă relaxați în locațiile cele mai moderne din București care oferă cele mai bune și sigure condiții?

Oferta următoare credem că este cea mai potrivită pentru dumneavoastră: cursuri de înot pentru începători și pentru sportivi interesați de performanță organizate în bazinul Școlii nr. 190 din București, foarte aproape de stația de metrou Piața Sudului.

Așa cum ați citit și în titlul anunțului, prețurile sunt cele din anul 2011!

Atack Team este echipa de profesioniști care vă pune la dispoziție acest lucru. Contractul pentru închirierea bazinului de înot al Școlii nr. 190 este cel mai recent contract. Este vorba despre cel mai modern bazin semi olimpic din România, care a fost inaugurat anul acesta.

De altfel, credem că este util să cunoașteți faptul că această companie ambițioasă, numai cu bazine ultramoderne colaborează. Dacă nu locuiți în cartierul Berceni puteți opta pentru bazinul Școlii nr. 25 sau pentru frumosul bazin al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila', pentru bazinul Dinamo sau pentru bazinul Olimpia.

Acestea sunt locațiile unde firma organizează cursuri de înot pentru copii si adulți.

Despre bazinul Școlii nr. 190 din București

Pe site-ul de prezentare al companiei sunt postate fotografii realizate în interiorul bazinului. În fiecare zi, între orele 15.00-16.00 este dezinfectat prin nebulizare. Apa este filtrată și are un PH normal, nu dăunează stării de sănătate. Mecanismele de filtrare ale apei sunt foarte moderne și eficiente. Bazinul este încălzit constant, deci mediul este foarte plăcut pentru relaxare și în sezonul rece care a început deja.

Vestiarele, grupurile sanitare, spațiile pentru echipamente, camerele speciale pentru profesori sunt noi și foarte moderne.

Aici se organizează cursuri de inot Berceni pentru copii și adulți, ore de gimnastică acvatică și ore de recuperare kinetoterapeutică, pentru persoanele care au probleme locomotorii.

Prețurile sunt foarte convenabile, spre exemplu pentru un abonament pentru 8 ședințe de înot lunare (la nivel de grup) costă doar 350 de lei iar unul pentru 12 ședințe costă doar 450 de lei.

Firma vă pune la dispoziție și posibilitatea de a colabora cu antrenori personali. Marea majoritate a acestora sunt foști sportivi de performanță, care au foarte multă experiență si care practică acest sport din pasiune. Pot fi utili mai ales pentru copiii sau adulții care doresc să înoate în competițiile sportive mari din țară și din străinătate.

Gimnastică acvatică și recuperare kinetoterapeutică

Sunt soluții ideale pentru persoanele care doresc să slăbească sau pentru persoanele care doresc să se recupereze după perioade lungi de boală. Aceste ore de gimnastică se organizează în toate locațiile, în principiu, cu care compania are încheiate contracte de colaborare.

Sunt servicii la fel de avantajoase, ca și cursurile de inot sectorul 4, sau ca oricare alte servicii oferite în celelalte locații. Modern, sigur, foarte curat și plăcut! Acestea sunt cuvintele care caracterizează noile bazine de înot unde aveți posibilitatea să înotați de acum încolo.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter