Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital. Prezenta simptome de AVC

Publicat pe

La 6 ani după ce a fost la un pas de moarte și și-a revenit ca prin minune, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital, săptămâna trecută, prezentând simptome îngrijorătoare. Iată ce diagnostic i-au pus medicii artistului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță a fost internat săptămâna trecută în spital de către soție și fetele lui, după ce a prezentat simptome îngrijorătoare. Conform apropiaților, artistul nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutor medical. În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a primit o nouă şansă la viaţă. Artistul a suferit atunci un accident vascular şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, medicii fiind extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Mai mult, la începutul acestui an el a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, însă a trecut cu bine peste boală.

Gabriel Cotabiță, din nou în spital

După ce, în urmă cu 6 ani, a suferit un atac cerebral în urma căruia a primit puține șanse de supraviețuire, dar s-a recuperat în mod miraculos, dupămulte luni de spitalizare, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital, existând temeri mari în privința diagnosticului. Conform apropiaților, artistul prezenta simptome de AVC, fiind transportat de urgență la spital. Din fericire, acum starea sa de sănătate este bună.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine', au declarat surse din Spitalul Colentina pentru Impact.

Temerile au fost destul de mari, cu atât mai mult cu cât, la începutul acestui an artistul s-a infectat și cu COVID-19.

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: „Nu mai pot de dureri!'

Citește și: Îl mai ții minte pe Cristian Șofron, Mihu din „Toate pânzele sus!’?Cum arată la 63 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania.Cei doi au împreună un băiat de 20 de ani

Citește și: Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie: „Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express:„Nu m-am întors chiar o silfidă’/ EXCLUSIV

Artistul, infectat cu COVID-19, la începutul anului

După accidentul vascular suferit în urmă cu 6 ani, episod care l-a incapacitat luni de zile, viața sa fiind multă vreme pe muchie de cuțit, la începutul acestui an Gabriel Cotabiță a fost internat din nou în spital, infectat cu COVID-19. Din cauza istoricului medical stufos, artistul se afla în grupa de risc, prezentând comorbidități. Iată însă că a trecut cu bine peste boală și atunci, din fericire fiind vorba despre o formă ușoară a bolii, care a necesitat doar monitorizare.

'Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte', mărturisea, la vremea respectivă, una dintre fiicele lui pentru Antena Stars.

O nouă șansă la viață

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a primit o nouă şansă la viaţă. Artistul a suferit un accident vascular şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, medicii fiind extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. La patru ani după acel moment, Gabriel Cotabiţă s-a refăcut complet.

‘Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi, a povestit Gabriel Cotabiță, anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter